Søg

Ny landsdelstrøje til SønderjyskE Herrehåndbold

Per Jessen, 4. maj 2021, kl. 6:30

Når SønderjyskE’s håndboldherrer løber på banen til den nye ligasæson bliver det i den nye hummel landsdelstrøje. SPORT 24 og SønderjyskE tyvstarter dog, så alle lyseblå fans kan købe trøjen nu.

SønderjyskE og hummel har i samarbejde fået lavet en landsdelstrøje, som er en hyldest til fællesskabet og det samlede Sønderjylland. Trøjen blev lanceret af SønderjyskEs fodboldhold i november, og nu er turen kommet til landsdelens håndboldflagskib i Sønderborg.

I SønderjyskE er marketingchef Kell Haugaard meget begejstret for den nye trøje:

– Det er blevet en flot trøje, som med en række symboler og markeringer viser og understreger hvor vi kommer fra. Vi er stolte som få af vores baggrund og vores historie, og den nye SønderjyskE trøje er en hyldest til vores dejlige Sønderjylland.

– Når vi trækker i trøjen, kæmper vi for hele landsdelen. Det viser vi i historiefortællingerne på trøjen og på banerne. Vores håndboldhold stiller op i trøjen til den nye sæson; men vi vil gerne give de mange håndboldglade sønderjyder mulighed for at erhverve sig en trøje før sæsonstart. I de kommende dage og uger åbner vores udstyrspartner SPORT24 for salget af trøjen.

Inkarnerede fans kan købe eksklusiv og signeret Thomas Mogensen trøje uden merbetaling
Udstyrssponsor SPORT24 og SønderjyskE har til lanceringen af den nye håndboldtrøje lagt lidt ekstra godter i posen:
– Helt eksklusivt og uden merbetaling kan de mest inkarnerede fans fra i morgen tidlig kl. 06.30 erhverve sig en signeret Thomas Mogensen trøje med både navn og nummer. Der er også en ekstra gave fra Sport 24 med i pakken. Særtilbuddet til de lyseblå fans gælder i 48 timer. I den kommende uge åbner SPORT24 så generelt for salget af den nye håndboldtrøje i Sønderborg og på merchandiseshoppen på SønderjyskE.dk.
Vi glæder os til, at Broager Sparekasse Skansen snart igen er fyldt med de festlige håndboldfans – og meget gerne iklædt den flotte hummeltrøje sammen med håndboldholdet, slutter Kell Haugaard.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus