Søg

Ny klubrekord til Kenneth Bach Hansen

Anders Gormsen, 18. februar 2017, kl. 10:22

Kenneth Bach Hansen, den hurtige og træfsikre højrefløj, er nu indehaver af klubrekorden for flest spillede kampe i den lyseblå trøje.

I kampen mod Skjern rundede han 191 kampe, indtil videre. Han og klubben var lige skrevet under på en forlængelse frem til 2018, så vi kan se frem til mange flere kampe og mål fra hans hånd. Kenneth debuterede på hjemmebane mod Frederikshavn i sæsonen 2010/2011, sæsonen hvor oprykningen til ligaen blev sikret.

Kenneth blev i 2009 interviewet til SønderjyskE Magasinet og den dengang 17 årige spiller drømte om ligahåndbold. Gennem hård træning og målrettethed lykkedes det til fulde og han er med sin attitude og sit sympatiske væsen blevet lidt af en publikumsyndling.

Den lidt spinkle spiller har også udviklet sig fysisk, kampvægten er ændret fra 74 kg. i 2009 til 83 i 2017, heldigvis er det mest muskler der er bygget på.

Om rekorden siger Kenneth selv

– Jeg er meget stolt og beæret over at spille for SønderjyskE, jeg er fra området og det er bare min klub. At jeg nu har klubrekorden er en fjer i hatten og jeg regner da med at kunne skrive mange flere kampe på CV i den kommende tid –

Foto: JC Foto

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus