Søg

Ny, højre back til SønderjyskE

Per Jessen, 26. april 2016, kl. 5:30

Boxer Ligaklubben SønderjyskE måtte i forrige uge sige farvel og tak for kampen til islandske Arni Steinthorsson, som ønskede at genoptræne (skulderskade, red.) i hjemlandet. SønderjyskE har efterfølgende handlet hurtigt, og har nu en afløser på plads til den ledige position på højre back.

Alexander Hansen har med 132 scoringer i denne sæson været en profil hos TMS Ringsted og den sjette mest scorende spiller i 1. Division.
Tingene er gået meget hurtigt, og Cheftræner Morten Henriksen afslører da også, at parterne tidligere har været i kontakt med hinanden:

– Vi havde jo ellers regnet med, at vi havde holdet på plads til den kommende sæson. Med Arni Steinthorssons skade måtte vi handle hurtigt, og Alexander Hansen, som vi kendte fra tidligere samtaler, stod øverst på listen i vores bøger. Begge parter mødte derfor også positivt op til en snak om mulighederne, og herefter faldt tingene hurtigt på plads.

Alexander Hansen er en hurtig og eksplosiv type, der også er skarp i mand til mand situationerne. Han er ambitiøs, hårdtarbejdende og en dejlig sympatisk fyr, der er klar til at tage det næste skridt i karrieren. I et makkerskab med Simon Kristiansen får vi vores højre back position stærkt besat, og vi glæder os til at byde Alexander Hansen velkommen i SønderjyskE, siger Morten Henriksen.

Alexander Hansen flytter sammen med kæresten til Sønderborg, hvor han ud over håndbolden skal finde et deltidsjob:

– Det bliver utroligt spændende med en ny by og en ny klub. Jeg har kun hørt positivt omkring det sportslige setup og fællesskabet i SønderjyskE. Jeg glæder mig til at prøve mig af på et højere niveau, og ikke mindst ser jeg frem til at spille på den fantastiske hjemmebane i Broager Sparekasse Skansen og for de dejlige fans, slutter Alexander Hansen.

Fakta Alexander Hansen
Alder:             23 år (05.06. 1992)
Højde:             186 cm.
Vægt:             93 kg.
Position:         Højre Back
Kontrakt:         2 år, 30.06. 2018
Tidligere klubber: Høj Håndbold, Ajax København, TMS Ringsted


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus