Søg

Nikolaj Svalastog skifter til SønderjyskE Herrehåndbold

Jacob Ravn, 5. marts 2021, kl. 10:00

SønderjyskE Herrehåndbold har lavet en toårig kontrakt med venstrefløjen Nikolaj Meinert Svalastog.

SønderjyskE Herrehåndbold får i næste sæson tilgang af Nikolaj Meinert Svalastog.

Den 22-årige venstrefløj, der har været en markant profil i 1. division i denne sæson, har underskrevet en toårig aftale.

Svalastog har fået sin håndboldopdragelse i KIF Kolding, inden han i 2017 skiftede til Grindsted GIF. Han har desuden været tre måneder i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold som træningsspiller og et smut i St. Gallen i Schweiz, og efter sommerferien rykker han til Sønderborg for at videreudvikle sig i SønderjyskE.

– Nikolaj Svalastog er en ung, alsidig spiller, der har vist sig godt frem i 1. division, hvor han har bidraget med relativt mange mål. Han er en dygtig fløjspiller med et stort videreudviklingspotentiale, og han kan både dække back og fremme i et 5-1-forsvar.

– Han er meget ambitiøs og er en rigtig træningsnarkoman, som er meget godt trænet og særdeles eksplosiv. Vi glæder os til at se ham i den lyseblå trøje i Broager Sparekasse Skansen, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt.

Nikolaj Meinert Svalastog ser frem til sommerens skifte til Sønderborg og SønderjyskE.

– Jeg ser rigtig meget frem til at blive en del af et professionelt set-up i SønderjyskE. Jeg ser mine muligheder for at udvikle mig som rigtig gode. Der er en god blanding mellem unge spillere og erfarne spillere, som jeg tror på skaber et rigtig godt miljø. Derudover synes jeg, at der er en rigtig god opbakning i Broager Sparekasse Skansen, som også tiltaler mig meget, siger Nikolaj Meinert Svalastog.

FAKTA
Nikolaj Meinert Svalastog
Position:
Venstre fløj
Født: 15. februar 1999 (22 år)
Højde: 194 cm.
Tidligere klubber: Kolding IF, Grindsted GIF, St. Gallen

Assistenttræner Rasmus Glad Vandbæk sammen med Nikolaj Svalastog.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus