Søg

Nederlag mod KIF

Anders Gormsen, 14. oktober 2017, kl. 20:21

SønderjyskE tog lørdag eftermiddag imod KIF Kolding København i Broager Sparekasse Skansen i et intenst opgør i 888ligaen.

Begge hold blev godt bakket op af deres respektive fans i en fyldt hal, desværre var det gæsterne der kunne juble til sidst.

Thorsten Fries startede med en redning og kort efter var vi foran med 1 – 0 og via godt forsvarsspil og hurtige angreb blev det også til 3 – 1. Holdene fulgtes derefter ad med scoringer skiftevis i den ene og den anden ende. I det 15. minut, ved stillingen 7 – 6 tog Kasper Christensen time-out og i perioden efter scorede de lyseblå 2 i træk og bragte sig på 9 – 6. Desværre blev momentet ikke udnyttet i halvlegens sidste del og holdene gik til pause med 13 – 12 på tavlen.

Jacob Lyck indledte med at score anden halvlegs første mål til 14 – 12 og Mattias Thynell gjorde det til 15 -13, men så gik scoringen fuldstændig i stå. De næste 6 scoringer stod KIF for og pludselig var vi bagefter med 19 – 15 efter 42 minutter og det kom vi os aldrig helt over, selv om spillerne kæmpede flot for sagen. Ved hjælp af ukuelig fight kom vi på 21 – 22 med 6 minutter igen, men i slutfasen kunne KIF trække fra og det endte med et nederlag på 23 – 28.

Arkivfoto: JC Foto

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus