Søg

Nederlag mod GOG

Anders Gormsen, 15. marts 2017, kl. 21:56

Der var lagt op til et håndboldbrag i Broager Sparekasse Skansen, da SønderjyskE tog imod GOG i kampen om point i 888ligaen.

Gæsterne startede, som ventet, med fuld knald på kontraturboen og scorede opgørets 2 første mål, inden Thynell fik bragt de lyseblå på tavlen. Hjemmeholdet kom bagud med 3 – 6, men derefter fulgte en rigtig god SønderjyskE periode, der blev vundet 6 – 0 og pludselig var det de lyseblå der styrede kampen.

Midt i halvlegen smed gæsternes træner, Jakob Larsen, time-out kortet, men SønderjyskE fortsatte ufortrødent og efter 20 minutter stod der 12 – 7 på tavlen og lidt senere 15 – 8.

Med godt 4 minutter tilbage af halvlegen var 16 – 10 ændret til 16 – 12 og denne gang var det Morten Henriksens tur til at tage time-out. Den havde den ønskede effekt og i det 27. minut var hjemmeholdet igen foran med 6 inden GOG fik reduceret til pausestillingen 18 – 14.

SønderjyskE scorede 2. halvlegs første mål og det så fornuftigt ud for det skadesplagede hjemmehold. Langsomt måtte de 2200 tilskuere imidlertid se gæsterne æde sig ind på føringen. 21 – 16 blev til 21 – 19 inden der igen kom gang i SønderjyskE scoringen og i det 43. minut var føringen reduceret til et enkelt mål 22 – 21.

I det 48. minut bragte GOG sig foran med 23 – 24 og i de efterfølgende minutter skiftedes holdene til at score, men efter en periode hvor alt gik gæsternes vej måtte man se resultattavlen vise en føring på 3 mål til GOG, 27 – 30 og slutresultatet lød på 28 – 32.

En periode i 2. halvleg hvor rigtig mange til lykkedes, blot ikke at få bolden i kassen, var med udslagsgivende for nederlaget. Man så også at, det trods stor fight, kunne ses at der er mange skader i truppen, der naturlig nok er ramt på ressourcerne.

Resultatet er naturligvis et tilbageslag for de lyseblå drømme om at nå slutspillet, men det kan nås endnu, hvis resultaterne mager sig.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus