Søg

Nederlag mod Budakalasz

Anders Gormsen, 4. august 2017, kl. 21:41

Fredag eftermiddag spillede de lyseblå anden testkamp på træningslejren i Ungarn og denne gang blev til et nederlag på 24 – 27 efter 11 – 16 ved pausen.

Modstanderen i dagens kamp var på et bedre niveau end gårsdagens og SønderjyskE spillerne blev udfordret  af et godt Ungarsk hold. Alligevel kunne de lyseblå godt have trukket sig sejrrigt ud af opgøret hvis man havde kendt sin besøgelsestid.

Cheftræner Kasper Christensen godkender dog indsatsen

– Ja, jeg synes faktisk vi spiller en godkendt kamp mod en god Ungarsk modstander. Vi starter rigtig godt men i slutningen af 1. halvleg laver vi for mange tekniske fejl og kommer til at lide for meget i det. Vi smider for meget væk og går fra at være foran til at være bagud  med 11 – 16 ved pausen. Christian Pedersen skal have roser for en god indsats i de første 30 minutter.

Fra starten af 2. halvleg viser vi fantastisk god moral, efter den dårlige afslutning på de første 30 minutter. Vi får løftet spillet i forsvaret og dækker rigtig godt op og i angrebet blev spillet med langt større fart og tempo. Så alt i alt var det en rigtig fin test for os.

Årsagen til nederlaget er ret nemt at få øje på. Vi brænder 8 – 9 100% chancer hvor vi er fri med keeperen og får heller ikke afsluttet ordentligt fra bagkæden. Vi var, på dagen, ikke dygtige nok rent afslutnings teknisk, men kommer dog frem til chancerne.

Jeg synes der skal uddeles roser til Mathias Thynell der blev topscorer med 5 mål og så var det glædeligt at alexander Hansen fik 22 gode minutter og på vej mod toppen efter sin hjernerystelse –

Frederik Børm sad over efter han fik et riv i armen i torsdagens kamp, Mikkel Møller sad over og Claus Kjeldgaard måtte udgå med en flænge under øjet. Han måtte syes på hospitalet, det så dog ikke så alvorligt ud.

Næste og sidste testkamp er på tirsdag mod Csurgo


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus