Søg

Nederlag i testkamp mod Høj

Anders Gormsen, 8. august 2019, kl. 20:41

Ca. 500 tilskuere havde onsdag eftermiddag fundet vej til Broager Sparekassen til testkampen mellem de lyseblå og Høj fra 1. division.

Begge mandskaber lagde ud i 6-0 forsvar og der skulle gå godt 3 minutter før der blev brug for måltavlen for første gang, da Christian indledte med en scoring til 1-0. Derfra fulgtes holdene ad gennem det meste af første halvleg. Godt midtvejs i de første 30 minutter gik SønderjyskE frem i et mere offensivt 5-1 forsvar, ved 7-8, for at bryde rytmen hos et godt spillende HØJ mandskab. Samtidig afløste Simon Egtved Josip Cavar i målet og han startede også rigtig flot med en redning.

Stillingen ved pausen lød på 11-13 efter en halvleg hvor vi spillede os frem til mange gode afslutninger men desværre manglede skarpheden i de afgørende situationer.

Fra starten af anden halvleg kom gæsterne bedst i gang primært på baggrund af godt sammenspil mellem bag og stregspillere der tog fusen på en ellers glimrende SønderjyskE defensiv. Det resulterede i en SønderjyskE time-out i det 34 minut ved 12-17. Josip Cavar kom tilbage i målet og effektiviteten steg og der bragte os tilbage på rette spor. 15.17 efter 10 minutter og 19-20 efter 23 minutter og her spillede vi os igen frem til flere muligheder for at få udlignet, uden at det dog lykkedes. Vi skulle helt hen til to minutter før slut før vi fik udlignet til 21-21 og med 30 sekunder igen til 22-22 inden Høj  afgjorde med 3 sekunder tilbage til slutresultatet 22-23.

Assistenttræner Rasmus Glad Vandbæk sagde følgende efter kampen

– Alt i alt var det en god træningskamp for os, hvor vi blev mindet om at der skal hårdt arbejde i alle kampe.

– Jeg synes vi fejler lidt på det taktiske og det giver nogle fejl og så synes jeg også at vi mangler noget vildskab, Det skal vi under alle omstændigheder finde frem på lørdag når vi møder et rigtig godt hold fra Ystad.

– Vi dækker rigtig godt op gennem stort set hele kampen, men mangler helt klart noget skarphed i den anden ende.

– I forhold til tidspunktet er vi stort set der hvor vi gerne vil være spillemæssigt og det er også tydeligt at vi her i opstarten fordeler pilletiden mellem mange spillere for at finde de rigtige konstellationer.

– Jeg synes det er helt vildt dejligt at vi kan samle så mange mennesker i hallen til træningskamp og jeg mærker som ny i klubben tydeligt den store opbakning vi nyder i hele byen, det er virkelig fedt for os.

Arkivfoto


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus