Søg

Nederlag i første test

Anders Gormsen, 25. juli 2020, kl. 20:11

Efter en fantastisk flot start og en føring på 6-3 måtte vi se gæsterne fra Skanderborg få overtaget i den første test kamp, der endte med et nederlag på 22-29.

Broager Sparekasse Skansen var så fyldt op som omstændighederne tillader og ca. 350 tilskuere var på plads til kampen hvor mange nye spillere og en ny cheftræner fik debut på hjemmebanen.

Vi kom rigtig godt fra start med højt tempo i både angreb og forsvar og efter 12 minutter var vi i front med 6-3 en føring der godt kunne have været et par mål større. Skanderborgs træner drog konsekvensen og trykkede på den grønne time-out knap og uanset hvad han fortalte sine spillere virkede det for gæsterne der i den efterfølgende periode overtog styringen. Stillingen til pausen lød på 10-15 efter en halvleg der bød på 15 rigtig gode minutter med fuld knald på tempoet i begge ender af banen, men hvor manglende skarphed kostede i de sidste 15 minutter hvor gæsterne var bedst.

Anden halvleg startede som første sluttede og efter 40 minutter var vi bagefter med 10 mål 13-23, men så blev proppen sat i og vi fik igen godt fat om spillet. Vi fik pyntet på resultatet og selvom vi ikke nåede helt op var der rigtig mange gode momenter at tage med videre og man så i flere perioder rigtig gode takter i begge ender af banen. Slutresultatet lød på 22-29.

I løbet af kampen blev der afprøvet rigtig mange konstellationer i bege ender af banen og vi fik set at der stadig mangler noget i sammenspillet hvilket ikke er så underligt med et trup med mange nye spillere på bærende positioner og der koster mod et hold som Skanderborg der kører videre på den samme stamme som sidste sæson.

Cheftræner Jan Pytlick havde følgene kommentarer lige efter opgøret

– Vi fik set hvad der fungerede og hvad der skal arbejdes videre med og det er jo netop formålet med disse træningskampe hvor vi er under et andet pres end vi er når vi træner.

– Jeg synes vi spiller 25 gode minutter i forsvaret, men fik også set at der er maget at arbejde med i angrebet. Ud over at vi skal blive skarpere i afslutningerne blev det tydeligt at vi mangler at gøre hinanden gode og dermed komme til bedre afslutnings muligheder.

Målscorere for SønderjyskE: Marcus Dahlin 5, Thomas Mogensen 4, Jon Andersen og Nikolai Vinther hver 3, Oscar Sunnefeldt og Tobias Møller hver 2, Noah Gaudin, Frederik Ladefoged og Alec Smit hver 1.

Foto: Noah Gaudin


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus