Søg

Næste opgave hedder Nordsjælland Håndbold

Anders Gormsen, 19. september 2019, kl. 19:59

Ovenpå den flotte sejr over KIF Kolding skal de lyseblå prøve at ride videre på succesen og forsøge at hente point på en svær udebane i Helsinge, når det fredag aften gælder fjerde runde i Primo Tours Ligaen mod Nordsjælland Håndbold.

De to hold spiller normalt nogle tætte kampe mod hinanden på Sjælland og der skal leveres på højeste niveau for at hente point i kampen.

Nordsjælland har tabt deres første tre kampe i sæsonen mod henholdsvis Aalborg, Århus og Skanderborg, men har trods det spillet rigtig godt håndbold i alle kampene og det er også et hold cheftræner Kasper Christensen har stor respekt for

– Jeg synes Nordsjælland er et rigtig godt hold og når jer ser deres kampe igennem synes jeg spillet berettiger til mere end udbyttet har været. Det betyder at vi skal være 110% fokuserede på opgaven.

– For os gælder det naturligvis om at tage handsken op fra KIF kampen hvor vi leverede en flot og stabil kamp. Vi skal igen have en base i et solidt forsvarsspil og forhåbentlig komme til kontrascoringer af den vej.

– Det gælder også om at vi igen får eksekveret godt når vi kommer til chancer og på den måde få lagt pres på hjemmeholdet.

Trænerne råder over samme trup som mod KIF

Nordsjælland Håndbold-SønderjyskE spilles fredag d. 20. september kl. 18.00 i Helsingehallen

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus