Søg

Næste opgave er KIF Kolding

Anders Gormsen, 20. september 2020, kl. 20:01

Fjerde runde af Herre Håndbold Ligaen byder på et lokalopgør for de lyseblå når turen mandag går til Kolding.

Hjemmeholdet er i gang med en ny opbygning af både hold og organisation og har måske ikke så bred en trup som tidligere, men cheftræner Andreas Toudahl har alligevel fået sammensat et slagkraftigt hold der tog begge point, netop på hjemmebane mod Ribe-Esbjerg. I de to andre kampe KIF har spillet er det blevet til et klart nederlag ude mod Aalborg og et mere knebent et af slagsen ude mod Mors-Thy så det er et hold der aftvinger respekt i Sydbank Arena.

Vi har gjort det rigtig godt i de første tre kampe med det resultat vi står noteret for 6 point allerede. I den seneste kamp tabte vi til et stærkt spillende Skjern hold i Santander Cuppen, men der er mange gode elementer fra den kamp der kan tages med videre.

Cheftræner Jan Pytlick siger følgende om forventningerne til kampen

– Jeg synes vi er godt forberedte til kampen og temaet bliver lidt det sammen som i kampen mod Ringsted, nemlig at vi er parate til at omstille os på de mange taktiske finurligheder vi kan forvente fra modstanderne. KIF veksler meget i deres opstillinger og spiller blandt andet en masse 7 mod 6 så det skal vi være skarpe på. Den store forskel i forhold til Ringsted er Koldings fysik, de er noget større og stærkere hvilket især kan ses på deres defensiv.

– Vi føler dog at vi har redskaberne til at modstå dette og er fulde af fortrøstning omkring vores eget spil, hvor vi igen tager udgangspunkt i en solid defensiv der kan hjælpe os til at få lavet nogle nemme mål på kontraspillet.

I det offensive spil synes jeg at vi lykkedes med rigtig mange til i den seneste kamp mod Skjern og det skulle vi gerne tage med videre og eller handler det om at være 100% klar fra start. Det mentale betyder rigtig meget i disse kampe og man så hvordan Ribe-Esbjerg blev overrumplet i kampen i Kolding, netop fordi de ikke var mentalt tilstede.

Truppen er klar til at give den gas på ebn svær udebane og vi krydser fingre for at de to point kommer med til Sønderborg.

KIF Kolding-SønderjyskE spilles mandag d. 21. september kl. 20.00 i Sydbank Arena.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus