Søg

Morten Henriksen forlader SønderjyskE

Kell Haugaard, 4. januar 2017, kl. 15:31

Morten Henriksen forlader SønderjyskE

Efter indeværende sæson og tolv år som cheftræner i SønderjyskE Herrehåndbold har Morten Henriksen valgt at sige tak for kampen.
Ifølge sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt har Morten Henriksen bidraget markant til udviklingen af det lyseblå håndboldflagskib:
– Alle ved, at Morten Henriksen har haft uvurderlig betydning for det, bestall viagra online via bankoverforing der er blevet skabt i SønderjyskE Herrehåndbold.
Han har taget hele rejsen fra tredje division og til i dag, hvor vi vel godt kan tillade os at benævne SønderjyskE Herrehåndbold som et konsolideret ligahold.
Vi skulle i næste uge, som en enig bestyrelse og direktion i øvrigt meldte ud primo oktober, afholde et evalueringsmøde efter første halvsæson med Morten Henriksen. Det bliver selvfølgelig ikke til noget nu.
Vi har alle dyb respekt for Morten Henriksens indsats og kompetencer og også, at han har besluttet at fortsætte sin karriere i et andet regi efter denne sæson.
I SønderjyskE Herrehåndbold har vi alt at kop online kop klorokin takke Morten Henriksen for, og vi kan kun give ham de kop kaletra online bedste ønsker og varmeste anbefalinger med på hans videre vej.
Dette vil vi naturligvis også markere sammen med fans, tilskuere og sponsorer i forbindelse med sæsonens sidste hjemmekamp i vores fantastiske Broager Sparekasse Skansen, understreger Simon Hajdu Lindhardt.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus