Søg

Mikkel Møller tager to år mere

Jacob Ravn, 6. november 2018, kl. 5:30

Venstrefløjen Mikkel Møller har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold for yderligere to sæsoner.

Det går godt for SønderjyskE Herrehåndbold i øjeblikket.

Holdet ligger lige nu nummer fire efter weekendens sejr over GOG, men selv om øjebliksbilledet er skønt for sønderjyderne, bliver der også set længere frem end næste kamp.

Flere spillere har for nylig fået forlænget deres kontrakter, og nu er turen kommet til Mikkel Møller, som ligger og slås med Aaron Mensing om topscorerværdigheden på SønderjyskE’s interne topscorerliste.

Mikkel Møller, der kom til klubben fra Lemvig-Thyborøn i sommeren 2017, havde egentligt kontraktudløb til sommer, men nu har venstrefløjen fået forlænget sin aftale med yderligere to sæsoner.

Kontraktforlængelsen glæder cheftræner Kasper Christensen.

– Mikkel er en super god fyr at have i truppen. Han er en humørbombe, der altid møder ind med et smil, og det gør ham yderst vellidt. Mikkel har en frækhed i sit spil, der har gjort ham til en publikumsfavorit i Broager Sparekasse Skansen. Han er en af landets hurtigste kontraspillere, hvilket har udviklet sig til at blive en absolut force i vores spil. Mikkel er meget målrettet og seriøs, og jeg tror på, at han kan udvikle sig endnu mere hos os i de kommende to sæsoner, siger Kasper Christensen.

Venstrefløjen, der fylder 25 år på fredag, når SønderjyskE møder Mors-Thy Håndbold, er glad for, at fremtiden nu er på plads for de næste to et halvt år.

– Jeg har valgt at forlænge min kontrakt med SønderjyskE, fordi jeg ser rigtig gode muligheder i at udvikle mig selv som håndboldspiller. Jeg synes, at vi har et rigtig spændende hold, som jeg meget gerne vil være med til at skubbe i den rigtige retning i de kommende sæsoner. Jeg er landet i en klub, hvor jeg får en masse spilletid, og hvor der er en stor tillid hos trænerne. Jeg er faldet godt til i Sønderborg og har det godt socialt med drengene på holdet, siger Mikkel Møller.

SønderjyskE-spilleren fremhæver det gode publikum i Broager Sparekasse Skansen, og det trofaste hjemmepublikum kan kvittere for forlængelsen på fredag, når Mikkel Møller og holdkammeraterne spiller mod Mors-Thy Håndbold klokken 19.30.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus