Søg

Mikkel Møller stopper i SønderjyskE til sommer

Jacob Ravn, 24. oktober 2019, kl. 9:00

SønderjyskE Herrehåndbold og Mikkel Møller stopper samarbejdet til sommer. Venstrefløjen vil gøre alt for at slutte godt af i den lyseblå trøje.

I tre sæsoner har Mikkel Møller huseret på venstrefløjen i Broager Sparekasse Skansen, men til sommer stopper samarbejdet mellem SønderjyskE Herrehåndbold og den 25-årige fynske fløjspiller.

Da Mikkel Møller for et år siden forlængede sin kontrakt i SønderjyskE Herrehåndbold til sommeren 2021, ønskede han en klausul i sin kontrakt, så begge parter havde en mulighed for at stoppe samarbejdet i sommeren 2020, og i dette tilfælde er det SønderjyskE Herrehåndbold, der har valgt, at der skal findes en ny løsning til næste sæson.

– Det bliver virkelig svært at sige farvel til en vellidt spiller som Mikkel Møller, men det er desværre en del af gamet. Han er og har været en rigtig god historie for SønderjyskE Herrehåndbold, og han er en god mand både på banen og i omklædningsrummet.

– Vi har i SønderjyskE virkelig sat pris på Mikkel Møller i den tid, han har haft i klubben, og når vores gode samarbejde stopper til sommer, skal han have en ordentlig afsked og alt mulig held og lykke med hans videre karriere, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt.

For Mikkel Møller handler det nu om at slutte godt af i den lyseblå trøje, og han garanterer tilskuerne i Broager Sparekasse Skansen, at han vil være topmotiveret i resten af sæsonen.

– Jeg er mere end klar til at give alt, hvad jeg har, for holdet og vores fantastiske fans, som støtter os uge efter uge uanset resultater. Jeg har haft et rigtigt godt forløb i den tid, jeg har været i SønderjyskE, hvor der har været stor tillid fra trænerstaben i alle sæsoner. Jeg har udviklet mig meget sportsligt og ikke mindst personligt her i klubben.

– Nu vil jeg gøre alt for at slutte den er sæson af på bedst muligvis vis og forhåbentlig give alle en god oplevelse, siger Mikkel Møller.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus