Søg

Mikkel Hansen får et år mere i SønderjyskE

Jacob Ravn, 13. november 2019, kl. 5:30

Sønderjyden Mikkel Hansen har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold med endnu en sæson.

Det var en drengedrøm, der gik i opfyldelse for Mikkel Hansen, da han i sommeren 2018 skrev en toårig kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold.

Nu kan fløjspilleren fra Løjt glæde sig over, at der er kommet endnu et år på kontrakten, efter han og SønderjyskE er blevet enige om en forlængelse frem til sommeren 2021.

– Mikkel Hansen har gennemgået en god udvikling i SønderjyskE og er blevet markant bedre over de seneste to sæsoner. Blandt andet fordi han fysisk er blevet skarpere. Han er ligeledes et socialt omdrejningspunkt i truppen, og jeg er glad for, at han fortsætter hos os i næste sæson, siger cheftræner Kasper Christensen.

22-årige Mikkel Hansen glæder sig over kontraktforlængelsen i SønderjyskE Herrehåndbold.

– Jeg er meget glad for at kunne fortsætte i den lyseblå trøje. Jeg har haft en god udvikling som ligaspiller i SønderjyskE, og jeg er glad for, at jeg kan fortsætte med at udvikle mig i dette miljø. Min egen udvikling og klubbens ambitioner betyder meget for mig, så jeg er glad for, at jeg kan blive i en ligaklub som SønderjyskE, hvor alt bare matcher. Det glæder mig også, at jeg fortsat får Broager Sparekasse Skansen som hjemmebane, hvor der er så mange fantastiske mennesker omkring holdet og i byen, siger Mikkel Hansen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus