Søg

Mestrene var for gode

Anders Gormsen, 26. september 2019, kl. 16:13

Det lykkedes ikke for håndboldherrerne at hente point i en svær kamp mod Aalborg Håndbold.

At Aalborg er regerende mestre i både pokal og liga er ikke svært at forestille sig når man så på det holde løb på banen i onsdagens kamp hvor vi skulle forsøge at fravriste det nordjyske hold førstepladsen i Primo Tours Ligaen. Det lykkedes ikke da gæsterne vandt opgøret med 22-29.

Vi var ellers godt med fra starten hvor et højlydt publikum støttede spillerne på bedste vis og indtil 5-5 var det helt lige. Derefter fulgte en lyseblå scoringspause på 11 minutter hvor Aalborg trak fra med 7 scoringer i træk. Det kom vi os aldrig over, men spillerne viste mandsmod og kæmpede støt videre men uden held på en aften hvor gæstekeeper Mikael Aggefors besluttede at lukke ned for SønderjyskE fløjspillerne.

Pause stillingen lød på 10-16.

I de sidste 30 minutter fortsatte spillerne med at kæmpe mod overmagten og havde også chancen for at bringe lidt spænding i opgøret ved 20-25, men et par afbrændere bevirkede at gæsterne kunne tage tilbage til Aalborg med begge point.

Når men ser på kampen er det ikke noget at sige til at Aalborg også er en af topfavoritterne til guldet i denne sæson. Vi prøvede at byde dem trods, men må også anderkende at vi tabte til et bedre hold på denne aften.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus