Søg

Mensing forlader SønderjyskE efter næste sæson

Jacob Ravn, 10. juni 2019, kl. 11:00

Det lokale stortalent Aaron Mensing forlader SønderjyskE Herrehåndbold efter næste sæson, når hans kontrakt udløber.

Han har vokset sig stor og stærk i SønderjyskE Herrehåndbold, men Aaron Mensings talent har også været så åbenlyst, at flere klubber har ønsket at få ham på holdkortet.

Det har kun været et spørgsmål om tid, hvor længe SønderjyskE kan holde på ham, og nu ligger det fast, at skæringsdatoen bliver sommeren 2020. Her har Mensing kontraktudløb i SønderjyskE, og han har netop underskrevet en kontrakt i en ny klub.

21-årige Mensing glæder sig naturligvis over, at der nu er styr på håndboldfremtiden, men han understreger også, at han – som altid – vil give sig fuldt ud i den lyseblå trøje i den kommende sæson.

– Det har ikke været en nem beslutning for mig at vælge at forlade SønderjyskE efter den kommende sæson. Jeg er rigtig glad for at arbejde med de mennesker, der er på og omkring holdet. Som lokal knægt har det været en barndomsdrøm at spille i Broager Sparekasse Skansen på en af Danmarks bedste hjemmebaner. Jeg føler dog, at det er blevet tid til en ny udfordring fra sommeren 2020. Jeg glæder mig til at give alt i den lyseblå trøje i den kommende sæson, og jeg vil gøre mit bedste for, at vi opnår vores målsætninger, siger Aaron Mensing.

SønderjyskE-træner Kasper Christensen finder det helt naturligt, at en af ligaens store profiler skal videre, og han glæder sig over, at han får endnu en sæson med Mensing.

– Mensing er en stor profil, og han vil fortsat være en meget vigtig spiller for os i næste sæson. Han er et stort talent, der kan drive håndboldkarrieren meget langt. Det har været fantastisk at opleve den rejse, Mensing har taget de seneste to sæsoner, hvor han i år har været en af de bedste venstre backs i ligaen. I SønderjyskE kan vi – og de mange dygtige ungdomstrænere – godt være stolte af den udvikling, Aaron har taget i vores miljø, siger Kasper Christensen.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt glæder sig over Mensings udvikling i SønderjyskE, og selv om han gerne ville have haft ham i SønderjyskE-trøjen i mange flere år, er han glad for, at klubben trods alt har glæde af ham i den kommende sæson.

– Vi skal være stolte af den udvikling, som Mensing har haft i vores klub, hvor han som et lokalt talent er gået hele vejen og er blevet en ligaprofil. Der er ingen tvivl om, at vi gerne ville have beholdt ham endnu længere, og vi har gjort alt for, at det skulle ske, men når han nu skal videre, er det trods alt en fordel, at den tidlige udmelding giver ham ro til fortsat at præstere godt, og i SønderjyskE har vi nu god tid til at finde den rigtige erstatning for ham, siger Simon Hajdu Lindhardt.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus