Søg

Masser af tv-tid til SønderjyskE Herrehåndbold

Jacob Ravn, 14. januar 2020, kl. 9:02

Over halvdelen af SønderjyskE Herrehåndbolds kampe har været vist direkte på tv i den første halvdel af sæsonen.

Broager Sparekasse Skansen har som altid været velbesøgt i efterårssæsonen, men hjemme i tv-stuerne har der også være mange, der har set SønderjyskE Herrehåndbold i aktion.

Holdet har fået tv-tid som aldrig før, da ni af 17 grundspilskampe er blevet vist på TV2 eller TV2 Sport. Det samlede seertal til de ni tv-kampe er 716.500 – eller knap 80.000 i gennemsnit pr. kamp.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt glæder sig over promoveringen på landsdækkende tv.

– Tilskuerne i Broager Sparekasse Skansen har allerede fået mange gode oplevelser i denne sæson, og vi er kun glade for, at vi kan dele mange af kampene med de mange tv-seere. SønderjyskE er et landsdelsprojekt, og vi er stolte af, at vi kan repræsentere landsdelen på landsdækkende tv så ofte, som det har været tilfældet i efteråret, siger Simon Hajdu Lindhardt.

– Seks af vores otte hjemmekampe i efteråret er blevet vist direkte på tv, og det skyldes også, at vi kan levere et godt produkt, hvor Broager Sparekasse Skansen er en fantastisk kulisse for tv. Her er næsten altid fyldt helt op, og der er en stemning, som smitter af, så de kan mærke det helt ude i stuerne, siger sportsdirektøren.

Den meste sete tv-kamp i efteråret var hjemmekampen mod TTH Holstebro den 9. november, hvor 183.000 så med på TV2’s hovedkanal. Den meste sete tv-kamp på TV2 Sport er hjemmekampen mod Skjern Håndbold den 3. september, hvor 88.000 så med i gennemsnit, og hvor anden halvleg alene trak 101.000 seere.

Efter EM-pausen starter SønderjyskE ligaen op igen med en udekamp i Aalborg søndag den 2. februar, mens den første hjemmekamp i Broager Sparekasse Skansen er fredag den 7. februar.

Jon Lindencrone Andersen i et interview med TV2’s Stine Bjerre Mortensen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus