Søg

Målmandstalent tager endnu en tørn i Tønder

Jacob Ravn, 13. maj 2020, kl. 9:00

Simon Egtved bliver også i den kommende sæson udlejet fra SønderjyskE Herrehåndbold til TM Tønder.

20-årige Simon Egtved skal også i næste sæson trække målmandstrøjen i TM Tønder over hovedet.

Den unge sønderjyde, der er på kontrakt i SønderjyskE Herrehåndbold, blev i november sidste år udlejet til TM Tønder i 1. division, og alle parter er nu blevet enige om, at lejemålet fortsætter i den kommende sæson.

I SønderjyskE-lejren tror man på, at Simon Egtved vil fortsætte sin gode udvikling i TM Tønder.

– Simon Egtved er et spændende målmandstalent, og det er en spiller, vi i SønderjyskE tror på i fremtiden. Han udlejes igen til TM Tønder i en ordning, hvor han fortsat skal have målmandstræning hver mandag af Jean Callesen i vores regi. Aftalen giver mening, fordi TM Tønder kan tilbyde ham kamperfaring på et godt niveau samtidig med, at vi har snor i hans fortsatte udvikling, siger SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen.

I TM Tønder glæder direktør Kim Wittenkamp sig til gensynet med den store målmand.

– Han har gjort et rigtig fint indtryk med gode præstationer på kort tid. Han er meget dedikeret, træner godt og vil hele tiden blive bedre. Derfor passer han godt ind i “det nye TMT” med sultne spillere, der vil fremad. Han er stadig ung og har meget at lære, men vi forventer, at han tager endnu et ryk i den kommende sæson, og det er fantastisk, at vi i et godt samarbejde med SønderjyskE kan modne en spiller på den her måde, siger Kim Wittenkamp.

Simon Egtved, der flere gange har optrådt for de danske ungdomslandshold, har fået sin håndboldopdragelse i HMIF Hoptrup Marstrup og Team Haderslev-Vojens.

Fotoet her er fra december 2018, hvor Simon Egtved skrev kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold. 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus