Søg

Lyseblå fest i Skjern

Anders Gormsen, 19. november 2020, kl. 21:57

Vi havde på forhånd sagt at skulle vi have point på udebane mod Skjern skulle tingene lykkes over alle 60 minutter og konceptet holdes hele vejen.

Med en sikker sidste skanse i Josip Cavar var defensiven godt kørende i det etablerede forsvarsspil og at holde Skjern nede på ca. 12 scoringer i spillet 6 mod 6 var den del på plads og derfor gjorde det ikke noget at Skjern vandt kontrakampen. Josip sørgede med mange store redninger på frie chancer for at Skjern spillerne ikke på noget tidspunkt kom foran i en lige affære.

I starten var vi ovenpå og i løbet af kort tid var vi foran med 6-1 inden Skjern fik udlignet ved 7-7 efter 19 minutter. I slutningen af halvlegen fik vi igen bedre fat og kunne gå til pause med en fortjent føring på 11-13.

I de sidste 30 minutter fortsatte det tætte parløb og med 10 minutter igen var vi foran med en enkelt, 19-20, men i afslutningen var vi  skarpest og kunne trække fra til en fortjent sejr på 22-26.

Meget mere om kampen i løbet af fredag.

Skjern Håndbold-SønderjyskE 22-26 (11-13)

Målscorere for SønderjyskE: Tobias Møller 6, Alec Smit 5, Thomas Mogensen, Oliver Eggert og Morten Bjørnshauge hver 3, Marcus Dahlin 2, Noah Gaudin 1.

Redningsprocent: Josip Cavar 49%

Målscorere for Skjern: René Rasmussen 7, Eivind Tangen 6, Anders Eggert og Elvar Jónsson hver 3, Jesper Konradsen, Jonathan Stenbäcken og Jørgen Rasmussen hver 1.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus