Søg

Lokalt talent skriver 2-årig kontakt med SønderjyskE

Per Jessen, 25. marts 2017, kl. 5:30

Han har taget vejen fra Sønderborg Talent Akademi via talenttruppen til SønderjyskE’s ligahold. Jacob Lyck har bidt sig fast, og den unge sønderjyde har nu skrevet en to-årig kontrakt med SønderjyskE.

Sidste sæson begyndte den nu 20-årige Jacob Lyck at træne med ligaholdet, og denne sæson tilkæmpede han sig en plads i truppen. Den store back får rosende ord med på vejen af assistenttræner Kasper Christensen, der næste sæson bliver cheftræner for Jacob Lyck.

– Han har udviklet sig godt på det fysiske område, og da han lidt senere end mange andre er kommet i gang med elitehåndbold, så har han fortsat masser af udviklingspotentiale. Han har allerede nogle spændende kompetencer i angrebet, hvor han markerer sig med gennembrudsstyrke og et godt skud, siger Kasper Christensen.

Tilbage i september sidste år fik Jacob Lyck sin ligadebut i en fyldt Broager Sparekasse Skansen, og han ser frem til mange flere kampe på den lyseblå hjemmebane.

– Efter at have været en del af et fantastisk talentmiljø i SønderjyskE i nogle år, er jeg utrolig stolt og glad over at have skrevet kontrakt for de næste to sæsoner. For mig er det noget helt specielt at repræsentere SønderjyskE, da jeg er opvokset her i området. Jeg ser frem til mange spændende kampe i Broager Sparekasse Skansen, siger Jacob Lyck.

Fakta Jacob Lyck
Alder: 20 år (13.11.1996)
Højde: 197 cm
Vægt: 94 kg
Position: Venstre back
Skyder: Højre
Trøjenr.: 13
Kontrakt: 2 år (01.07.2017 – 30.06.2019)
Tidligere klubber: Sundeved HK, HF Sønderborg


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus