Søg

Lokalt stortalent får ligakontrakt i SønderjyskE

Per Jessen, 16. februar 2016, kl. 5:30

Hos SønderjyskE Herrehåndbold begynder man nu at høste frugterne af det store talentarbejde i hf Sønderborg og Sønderborg Talentakademi.
Klubben har netop underskrevet en ligakontrakt med det lokale stortalent, Aaron Mensing.
Den kun 18årige bagspiller fra Rinkenæs har ifølge cheftræner Morten Henriksen udviklet sig eksplosivt:
– Det er faktisk en suveræn historie om at det er umuligt at spå tidligt om talentet. Det er spillerens vilje, indsats og de rette forhold, der gør forskellen.
Aaron Mensing spillede som U16 spiller på 2. holdet. Som førsteårs U18 spiller blev han sidste år en væsentlig profil på holdet. Det var også her, at han blev udtaget til DHFs talenttræning og SønderjyskEs talenttrup.
I år har Aaron Mensing fulgt akademitræningen på Sønderborg Talentakademi. Oven i hatten er han blevet udtaget til U20 landsholdet, og kort før jul fik han debut på det lyseblå ligahold. Det er imponerende, og æren tilfalder selvfølgelig Aaron selv og det er også et cadeau til de mennesker, der arbejder hårdt og målrettet i talentsystemet, understreger Morten Henriksen.

Aaron Mensing har underskrevet en 2årig kontrakt med SønderjyskE, og fortsætter studierne ved Alssundgymnasiet Sønderborg:
– Der er et fantastisk miljø i Sønderborg og omkring holdet. Jeg er ekstra glad for kontrakten med SønderjyskE, da jeg er født og opvokset her i lokalområdet. Her føler jeg mig hjemme, siger Aaron Mensing.

– Aaron er et rigtig spændende talent, som kan komme meget langt, hvis han fortsætter med at arbejde ligeså hårdt og målrettet. Gør han det, er jeg også overbevist om, at vi vil se mere til ham på banen i den lyseblå trøje og forhåbentligt også på U-landsholdet. Sidste gang, vi havde lokale talenter i rødt og hvidt, var det Kenneth Bach og Anders Zachariassen. Nu gælder det Aaron Mensing, slutter Morten Henriksen.

Fakta Aaron Mensing
Alder: 18 år (11.11. 1997)
Højde: 198 cm.
Vægt: 94 kg.
Position: Venstre back
Trøjenr.: 20
Kontrakt: 2 år (01.07. 2016 – 30.06. 2018)


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus