Søg

Lige ved og næsten

Anders Gormsen, 5. marts 2020, kl. 16:44

I udekampen mod TTH Holstebro skulle vi forsøge at få fat i det gode spil og den fight vi har vist i langt størstedelen af turneingen og prøve at hent point mod et af topholdene.

Fra starten så det ikke ud til at lykkes. Vi kom hurtig bagud med 4 mål inden spillet begyndte at fungere, og resten af halvlegen var en stor kamp for at hænge på og få fat igen. Det lykkedes at hænge på men ved halvleg var vi stadig bagefter med fire mål 18-14.

I de sidste 30 minutter skulle vi se om kunne hente hjemmeholdets forspring, men det så svært ud ved 23-17 efter 44 minutter. Spillerne blev ved med at fighte og det gav pote. Et super flot comeback blev indledt og langtsom åd vi os ind på TTH og fik udlignet til 27-27 med knap 2 minutter tilbage.

TTH scorede til 28-27 kort efter og da vi efterfølgende måtte se bolden reddet kunne hjemmeholdet afgøre kampen til 29-27.

Det blev til nederlag men hele holdet skal have kæmpe ros for at blive ved med at tro på tingene og fighte sig tilbage. En redning eller to mere kunne have ændret kampens forløb, men trods udfordringer undervejs bliver der kæmpet for alle point og det bliver der også brug for når Fredericia gæster Broager Sparekasse Skansen på lørdag, så mød op og hjælp drengene til at levere en fod præstation og et par point på kontoen.

TTH Holstebro-SønderjyskE 29-27 (18-14)

Målscorere for SønderjyskE: Aaron Mensing 6, Jon Andersen og Alec Smit hver 4, Oliver Nøddesbo Eggert og Arnar Birkir Hálfdánsson hver 3, Oscar Sunnefeldt og Mikkel Kjær Møller hver 2, Lasse Haman-Boeriths, Josip Cavar og Frederik Ladefoged hver 1.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus