Søg

Lasse Hamann-Boeriths stopper i SønderjyskE til sommer

Jacob Ravn, 13. marts 2020, kl. 10:00

Den unge playmaker Lasse Hamann-Boeriths stopper efter eget ønske i SønderjyskE Herrehåndbold til sommer i jagten på mere spilletid.

22-årige Lasse Hamann-Boeriths stopper i SønderjyskE Herrehåndbold efter denne sæson.

Han har ganske vist to år tilbage af sin kontrakt, men den unge playmaker har ønsket at skifte til en anden klub i jagten på mere spilletid, og SønderjyskE Herrehåndbold vil ikke stille sig i vejen for et skifte.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt havde håbet, at Lasse Hamann-Boeriths ville fuldføre den udviklingsplan, der var lagt for ham i SønderjyskE, men han har også forståelse for, at det kan krible så meget i harpiksfingrene, at jagten på spilletid kan blive prioriteret højere.

– Han har løst sine opgaver i SønderjyskE på god vis, og han er en meget dedikeret fyr at have i truppen. Han ønsker en endnu større rolle i en anden klub, og det vil vi ikke stille os i vejen for, og vi har dermed accepteret hans ønske om at komme ud af kontrakten, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Lasse Hamann-Boeriths vil nu gøre alt for at slutte sæsonen godt af i SønderjyskE, inden han drager videre i karrieren.

– Efter et spændende år har jeg valgt at skifte klub. Det kommer af den årsag, at jeg bare gerne vil spille håndbold, få mere spilletid, en større rolle og mere ansvar i begge ender af banen, hvilket jeg ser som et vigtigt trin i min videre udvikling. Men jeg føler mig utroligt privilegeret over at have være en del af SønderjyskeE, af holdet, og ikke mindst den fantastiske hjemmebane i Broager Sparekasse Skansen, siger Lasse Hamann-Boeriths.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus