Søg

Landsholdet kalder igen på Mensing

Christina Nissen, 15. december 2016, kl. 11:57

Landstræner Morten Henriksen har sat navn på 20 spillere, der i januar skal kandidere om 16 pladser til den benhårde VM-kvalifikationsturnering i Rumænien der afvikles fra den 6. – 8. januar.

Blandt de 20 spillere er SønderjyskEs unge komet, Aaron Mensing, der i dagene fra den 1. – 5. januar, skal kæmpe sig til en plads i den endelig trup der efterfølgende skal spille EM-kval. Vi håber naturligvis det bedste for Mensing, og ønsker ham held og lykke ved den kommende landsholdssamling.

Lidt om den kommende kvalifikationsspil
Den direkte kvalifikation til U21 VM i Algeriet glippede lige akkurat for de danske U21-herrer, da de i sommers ved U20-mesterskabet tabte til Norge i kampen om 5. pladsen, der efterfølgende viste sig at være adgangsgivende til 2017-slutrunden.Dermed forbereder landstræner Morten Henriksen sig på at skulle spille en svær kvalifikationsturnering i januar måned, hvor kun et ud af fire hold indløser mesterskabsbilletten.

– Vi skal være både spillemæssigt og fysisk klar til at spille tre kampe på tre dage – og det kræver sandsynligvis tre sejre, så vi skal virkelig performe maksimalt i den weekend, udtaler Morten Henriksen i en pressemeddelelse fra DHF.

Finale mod Sverige
Danmark kæmper om VM-billetten mod Rumænien, Bulgarien og Sverige, og især de stærke svenskere bliver en udfordring, mener Morten Henriksen:

– Bulgarien burde vi nok kunne slå, men det kan godt blive spændende med Rumænien, som jo spiller på hjemmebane. De to hold ved jeg endnu ikke nok om, men Sverige kender vi jo meget godt, og det bliver efter alt at dømme den store finale, når vi møder dem søndag aften.

– Det er gode lærepenge for spillerne, der derigennem bliver bedre klædt på til at kunne håndtere disse situationer og udfylde nøgleroller i afgørende kampe, så på den måde bliver det en fed turnering.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus