Søg

Lækkert: To år mere med Eggert

Jacob Ravn, 18. oktober 2019, kl. 9:00

Sønderborg-drengen Oliver Eggert har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold med to sæsoner, så den nu løber frem til sommeren 2022.

Han har henrykket publikum i Broager Sparekasse Skansen mange gange det seneste års tid, og tilskuerne kan godt kaste endnu en klapsalve efter Oliver Eggert.

Den 24-årige Sønderborg-knægt har nemlig skrevet under på en toårig kontraktforlængelse i SønderjyskE Herrehåndbold, så den store venstre back nu har kontrakt i klubben frem til sommeren 2022.

– Oliver Eggert har i hele kalenderåret 2019 leveret super godt og stabilt. Han har virkelig udviklet sig til at være en spiller, der præsterer stabilt samtidig med, at han kan løse mange forskellige opgaver. Han er en stærk to-vejs-spiller, der har gode kompetencer defensivt og er meget fleksibel i offensiven, hvor han både kan skyde, lave assist og lave gennembrud, siger cheftræner Kasper Christensen.

Oliver Eggert glæder sig over, at han nu har mulighed for at udvikle sig videre i SønderjyskE.

– Jeg er først og fremmest glad for at være i klubben. Både klubben og jeg selv er inde i en god udvikling, og jeg synes, det er et spændende projekt, vi har gang i, og fremtiden ser lys ud for klubben. Jeg er glad for den udvikling, jeg har været inde i, siden jeg kom tilbage til SønderjyskE sidste sommer, og jeg ser frem til at udvikle mig yderligere i klubben, siger Oliver Eggert.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus