Søg

Kynismen manglede i Holstebro

Anders Gormsen, 8. maj 2016, kl. 10:55

For fjerde gang ud af fire måtte SønderjyskEs håndboldherre se sig slået af TeamTvis Holstebro i denne sæson, da det blev til et nederlag på 25 – 21 på udebane.

Morten Henriksen fortæller

– Jeg synes langt af vejen det igen bliver et tæt opgør mod TTH. Vi har teten i det første kvarter og de har overhånd i resten af kampen.

Vi får af flere omgange kæmpet os op på kun at være bagud med et enkelt mål i løbet af 2. halvleg. Desværre får vi et par udvisninger i slutningen af kampen, hvor vi prøver at erstatte målmanden med en ekstra markspiller og der er medvirkende til at nederlaget bliver på 4 mål.

Der skal ikke herske tvivl om at kampen i går fik den rette vinder. Vi er ikke skarpe og kyniske nok. Vores bund niveau er for lavt og der er, i kampen i går, for mange der ikke slår til da kampen skal afgøres. Vi mangler lige den mand der kalder på boldes og tager tingene i egne hænder.

Lige nu sidder jeg lidt med en øv-følelse , da jeg synes vi ikke er specielt langt fra, omvendt har vi nu tabt 4 ud af 4 til TTH og må erkende at de er et bedre hold – slutter en skuffet cheftræner.

Nu mangler de lyseblå en enkelt kamp i sæsonen, nemlig udekampen mod BSV på tirsdag. Det er en kamp hvor vi ikke har noget at spille for mens de kæmper for en plads i semifinalen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus