Søg

Klassens duks besøger Broager Sparekasse Skansen

Anders Gormsen, 16. marts 2021, kl. 19:45

Onsdag aften er der atter en gang tophåndbold i Broager Sparekasse Skansen når rækkens førerhold fra GOG kommer på besøg.

Fynboerne ligger ret lunt på førstepladsen med 37 point for 22 kampe og selvom holdet har været og stadig er hårdt ramt af skader er andre spillere trådt i karakter. Senest har de gulblusede måtte sætte profilerne Anders Zachariassen og Simon Pytlick på skadeslisten.

Selvom de skadede spillere ikke gør vores chancer i onsdagens kamp mindre, er det dog ikke noget der glæder SønderjyskEs assistenttræner Rasmus Vandbæk.

– Vi kan aldrig glæde os over andres skader, vi lever og ånder alle for at spille håndbold og det gælder også vores modstandere. Selvom Anders og Simon er skadede er der stadig tre danske verdensmestre på holdet og derudover også landsholdsspillere fra blandt andet Sverige på GOG holdet. Vi skal derfor levere på absolut højeste niveau hvis vi skal gøre os håb om point, da vi har set at andre spillere steppe op i stedet.

– Selvom der bliver enormt svært så har vi som altid stor tro på egne evner, og vi vil kæmpe med alt hvad vi har for at få point. Ikke mindst vil vi forsøge at lægge endnu flere lag på vores spil så vi kan gå ind i slutspillet i så god forfatning som muligt.

– Det gælder om at vi skal passe godt på bolden så vi kan holde GOG fra kontraspillet og forhåbentlig komme hjem i et etableret forsvar. Omvendt vil vi gerne forsøge at løbe hurtigt den anden vej og se om vi eventuelt kan presse dem lidt på deres ressourcer i stedet.

– Vi har op til kampen forberedt os på GOG forskellige defensive opstillinger, men ligeså meget har vi fokus på os selv og egne evner, velvidende at vi skal yde maksimalt i samtlige 60 minutter.

– Vi har mulighed for fjerdepladsen, men er godt klar over at vi skal være umådelig dygtige for at snuppe den. Det vigtigste er at vi tager en god følelse med til slutspillet hvor vi gerne skulle hive 4-5 % ekstra ud af hver enkelt spiller, noget jeg føler vi er godt i gang med.

Til kampen råder SønderjyskE over en komplet trup, når man ser bort fra langtidsskadede Nikolaj Vinther.

SønderjyskE-GOG spilles onsdag d. 17. marts kl. 19.00 i Broager Sparekasse Skansen og kan følges på livestream.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus