Søg

KIF-SønderjyskE

Anders Gormsen, 13. december 2019, kl. 6:35

Fredag aften byder på et lokalopgør i Primo Tours Ligaen, når vi tager til Kolding til en spændende kamp om point.

For hjemmeholdet gælder det om at få skrabet point sammen for at slippe længere væk fra bunden mens det for os gælder om point for at holde fast i pladserne omkring de adgangsgivende placeringer til slutspillet.

KIF holdet er bygget op omkring tidligere SønderjyskE spillere som Anders Petersen, Mattias Thynell og Chris Jørgensen og det, men der er andre spillere på KIF holdet der er værd at holde et godt øje på. Mattias Thynell er udover at være en dygtig skytte også en glimrende assist spiller og det nyder stregkæmpen Alexander Morsten godt af. På fløjen huserer holdets topscorer, Andreas Flodmann og derudover har holdet fået Martin Mauer Larsen tilbage på banen.

Vi kommer ind til kampen med en god følelse efter en fortrinlig kamp mod BSH, der trods nederlag viste at vi har et hold dygtige spillere der også kan fungere under pres.

Selv om der er 8 points forskel mellem os og KIF skal vi ikke forvente at det bliver en nem opgave. Sæsonen har indtil videre vist at alle kan slå alle og et opgør mod KIF i Kolding er aldrig en nem opgave.

Vi skal, som altid have base i vores defensiv og være effektive og kyniske når chancen byder sig.

KIF-SønderjyskE spilles fredag d. 13. december kl. 19.00 i Sydbank Arena


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus