Søg

Kan vi få revanche?

Anders Gormsen, 10. februar 2021, kl. 19:39

Da vi  mødte Mors-Thy i Broager Sparekasse Skansen tilbage i oktober måtte vi indkassere et nederlag på 25-37. Det nederlag skal vi forsøge revanchere når vi tager til Mors til torsdagens opgør i HTH Herreligaen.

I det første møde med MTH i sæsonen fik vi på intet tidspunkt spillet til at fungere og efter at have været overmatchet i på samtlige parametre i 60 minutter måtte vi se gæsterne, fortjent, løbe med de to point og en stor sejr.

Siden da er der sket rigtig meget for begge hold. Vi har fået rigtig godt styr på spillet og på pointhøsten, hvorimod Mors-Thy løb ind i en periode med mange skader der slog rytmen i stykker og ødelagde deres fantastiske optur.

Det er dog et hold der er rigtig stor respekt for i SønderjyskE lejren, og ikke kun på grund af det store nederlag, siger assistenttræner Rasmus Vandbæk.

– Først og fremmest vil vi gerne bevise at vi er bedre end det vi viste sidst vi mødtes, men jeg vil gerne understrege at det er et hold vi har kæmpe respekt for. Det er et hold der er stærkt besat hele vejen rundt med mange forskellige spillertyper der gør at de er yderst vanskelige at spille imod. Desværre for dem har de fået en af profilerne, Mads Hoxer Hangaard skadet, men råder igen over Frederik Tilsted og Erik Toft der er tilbage efter skader og ikke mindst Erik Toft var slem ved os med 9 scoringer.

– Vi har dog en tro på egne evner og hvis vi præsterer på vores topniveau er der også god mulighed for point. Nøgleordene for os er defensiven og dermed også kontraløbene. Vi skal står så godt i vores forsvar at vi får chancen for at løbe kontra samtidig med at vi får afsluttet vores angreb så vi holder dem fra at bruge samme våben.

– Vi har trænet forskellige angrebsåbninger og håber at det kan drille og udfordre dem og dermed blive ved med at lægge endnu flere lag på vores spil som vi har gjort gennem hele sæsonen.

Mors-Thy Håndbold-SønderjyskE spilles torsdag d. 11. februar kl. 20.00 i Sparekassen Thy Arena og kan ses live på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.30


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus