Kæmpe nederlag i Silkeborg

På en dag hvor stort set al mislykkedes blev det til en regulær endefuld i mødet med formstærke BSH.

Vi var med til 5-5, men derfra gik det kun en vej, og det var bestemt ikke vores. Et par overtals situationer blev tabt med 3 mål og en scoringspause på godt 8 minutter mellem vores 6. og 7. scoring gav hjemmeholdet en føring på 13-7.

Vi prøvede at få gang i angrebsspillet ved at spille 7 mod 6, men heller ikke det gav den ønskede effekt og en uskarp første halvleg endte med stillingen 16-10.

Hvis det var skidt i de første 30 minutter blev det kun værre i de sidste 30. Vi faldt helt sammen og det endte med et kæmpe nederlag på 37-18.

Eneste lyspunkt var vel egentlig at den kommende SønderjyskE keeper Kasper stod med en redningsprocent på over 48.

Det var ikke den bedste optakt til slutspillet så der skal arbejdes hårdt fysisk og ikke mindst mentalt frem mod grundspillets sidste kamp mod Århus og det kommende slutspil.

Lørdag D. 24. Februar 14:00