Søg

Jon Andersen på udenlandseventyr til sommer

Jacob Ravn, 19. januar 2021, kl. 10:00

Jon Lindenchrone Andersen stopper i SønderjyskE Herrehåndbold til sommer, hvorefter han skifter til en udenlandsk klub.

Jon Lindenchrone Andersen stopper i SønderjyskE Herrehåndbold, når indeværende sæson er færdigspillet.

Den 24-årige højreback har gjort brug af en klausul i sin kontrakt, der gør, at han kan skifte til en udenlandsk klub, og det betyder, at han til sommer stopper i SønderjyskE et år før tid.

Jon Andersen forsikrer, at han nu vil gøre alt for at slutte godt af i SønderjyskE, inden han kaster sig ud i et udenlandseventyr.

– Det har altid været min drøm at komme til udlandet, og det har jeg fået mulighed for til sommer, og derfor stopper jeg i SønderjyskE, når vi sammen har gjort denne sæson godt færdig. Jeg har haft en god tid i klubben, og jeg elsker at spille i Broager Sparekasse Skansen, og det vil betyde meget for mig at slutte godt af her, inden jeg åbner op for et nyt kapitel, siger Jon Lindenchrone Andersen.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt takker Jon Andersen for tiden i lyseblåt og ønsker ham alt det bedste fremover.

– Vi er glade for Jon Andersen i SønderjyskE, men vi ved også godt, at udlandet trækker i mange spillere, og vi ønsker ham alt det bedste i sin nye klub. Nu koncentrerer vi os 100 procent om den tid, han har tilbage i SønderjyskE, og derefter takker vi ham for de to sæsoner, han har båret den lyseblå trøje, siger Simon Hajdu Lindhardt, der regner med, at han snart kan præsentere afløseren.

– Jon Andersens skifte har været undervejs et stykke tid, så vi har haft mulighed for at arbejde lidt i kulissen, og jeg forventer, at vi kan præsentere en afløser inden for kort tid, siger Simon Haju Lindhardt.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus