Søg

Islandsk stregkæmpe udtaget til to træningskampe

Christina Nissen, 25. oktober 2019, kl. 11:12

Vores islandske stregspiller Sveinn Jóhannssson blev i går udtaget til Islands to træningskampe i weekenden. I de to træningskampe skal Island møde Sverige. Den første kamp spilles fredag aften klokken 19.00 og anden kamp søndag aften klokken 16.00. De to træningskampe kan blive meget afgørende for udtagelsen til den endelige trup, som skal spille EM i januar.
Hvis Sveinn bliver udtaget til EM-slutrunden, skal han og Island møde de danske håndboldherrer i gruppespillets første kamp d. 11. januar i Malmø.
Sveinn har i denne sæson fået masser af spilletid i Primo Tours Ligaen. Grundet skader og karantæne til de to andre stregspillere, har Sveinn fået en større rolle end han var tiltænkt da han blev hentet til holdet. Sveinn har taget chancen, og spillet på et højt niveau, hvilket har medført udtagelsen landsholdssamlingen samt Islands to træningskampe.
Vi er både glade og stolte over at vi i SønderjyskE kan være med til at udvikle vores unge spillere op på et niveau, hvor de spiller mod nogle af verdens bedste håndboldspillere.
Vi ønsker Sveinn stort tillykke med udtagelsen, og ønsker ham alt mulig held og lykke i de to træningskampe.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus