Søg

Intenst drama endte med pointdeling

Anders Gormsen, 9. november 2019, kl. 20:47

Der var dramatik for alle pengene da håndboldherrerne tog imod TTH Holstebro i lørdagens opgør i Primo Tours Ligaen.

2152 forventningsfulde tilskuere var på plads i Broager Sparekasse Skansen og de så en kamp hvor begge hold var klar fra start og den intensitet holdt gennem samtlige 60 minutter og det blev også behørigt ..med høj stemning på publikumspladserne

De første 20 minutter af opgøret var helt lige med skiftende føringer på et mål eller to, derefter fulgte en periode hvor gæsterne havde overhånd og bragte sig foran med tre mål 8-11. Udfaldet, som kan være yderst farligt mod et godt hold som TTH, varede dog ikke mere end 5 minutter. De lyseblå krigere fandt sig selv igen, kæmpede sig tilbage med stor moral og stillingen til pause lød på 12-13.

I de sidste 30 minutter fortsatte det tætte kapløb. Et af højdepunkterne i kampen blandt mange kom da vi indkasserede en udvisning ved 18-18 og i undertal scorede to gange til 20-18 til stor begejstring. Vi kom også på 22-20 midt i halvlegen inden vi måtte se TTH udligne. Vi havde muligheden for igen at bringe os foran med to mål med 3½ minut igen, men desværre blev en kontra brændt på Simon Gade der var kommet ind i TTH målet. I stedet kunne gæsterne bringe sig i front med 24-25 efter 57.45 inden en godt spillende Kasper Olsen udlignede til 25-25 et minuts tid efter.

En af ligaens mest træfsikre fløje, Magnus Bramming, kom til en afslutning , men Josip Cavar lukkede af og i stedet fik vi chancen for at afgøre kampen til egen fordel. Det endte med et tremeter kast efter tiden var gået, det kom der ikke noget ud af og derfor delte holdene, fortjent, de to point i mellem sig.

Det var en kamp hvor Kasper Christensen beordrede tropperne i 7 mod 6 spil sidst i første halvleg og det var med til at få gang i angrebet igen på et tidspunkt hvor gæsterne fik lukket af for skytterne og det fortsatte til et godt stykke ind i de sidste 30 minutter.

De to målmænd spillede en god kamp sammen med de to fløjspillere Mikkel Møller og Christian Jensen hvilket gjorde at vi vandt kontrakampen mod et af de bedste hold i den disciplin. Kasper Olsen gjorde også en god figur i kampen og kronede indsatsen med fire scoringer.

SønderjyskE-TTH Holstebro 25-25 (12-13)

Målscorere for SønderjyskE

Mikkel Møller og Christian Jensen hver 6, Kasper Olsen 4, Oliver Eggert 3, Frederik Børm 2, Jon Andersen, Oscar Sunnefeldt, Aaron Mensing og Arnar Hálfdánsson hver 1.

Målscorere for TTH Holstebro

Allan Damgaard 6, Kasper Kildelund og Johan Mecklenborg hver 4, Magnus Bramming og Nikolaj Enderleit hver 3, Peter Balling 2, Jonathan Würtz, Kay Smits og Jonas Porup hver 1.

Udvisninger: SønderjyskE 2, TTH 1.

Tilskuere; 2152 i Broager Sparekasse Skansen

Dommere: Jeppe Theis Vestergaard og Daniel Møller

Observatør: Kjeld Løvqvist


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus