Søg

Hvem skal være Broager Sparekasse Månedens Fan?

Per Jessen, 23. januar 2020, kl. 14:14

Vi nyder godt af en fantastisk opbakning fra vores fans og sponsorer, og det vil vi gerne markere. Fremover kårer vi Broager Sparekasse Månedens Fan. Det sker første gang til kampen fredag den 7. februar, hvor vi tager imod Århus Håndbold i Broager Sparekasse Skansen. Månedens Fan kommer til at se kampen fra  vores helt nye VIP-balkon med en lækker sofa.

Hjælp os med at gøre det til en succes. Skriv i opslaget på vores Facebook-side www.facebook.com/seherrehbold/ dit forslag til den første vinder af hæderen. Gerne med en kort begrundelse om, hvorfor vedkommende skal kåres. Det spændende tiltag er kommet i stand i samarbejde med vores hovedpartner i herrehåndbold, Broager Sparekasse.

– I forlængelse af vores hovedpartneraftale er vi også sponsor for Månedens Fan, som hver måned sætter fokus på én af SønderjyskE’s helt særlige fans. SønderjyskE har rigtig mange gode og loyale fans, og vi vil rigtig gerne være med til at hylde fankulturen. Stemningen ved hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen er helt speciel, og jeg tror, der bliver rift om at blive Månedens Fan, hvor man får VIP-placering i en lækker sofa, og der er snacks og drikkevarer under kampen, fortæller filialleder i Broager Sparekasses Sønderborg-filial, Tonni Johannsen.

Månedens Fan kan se frem til en kæmpe VIP-oplevelse:

Invitér to gæster med til kampen og VIP fredag den 7. februar mod Århus Håndbold
VIP-arrangement før kampen med kampoptakt og traktement
Diplom og en signeret fantrøje
Nyd kampen i en lækker sofa på vores VIP-balkon med dine to gæster
Drikkevarer og snacks under kampen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus