Søg

Hvem skal være Broager Sparekasse Månedens Fan?

Christina Nissen, 6. november 2020, kl. 11:30

Nu er vi igen klar til at kåre Broager Sparekasse Månedens Fan.

Grundet Covid-19 og de kaletra kop restriktioner, det har medført, viagra generics i osterrike har det ikke været muligt at videreføre Broager Sparekasse Månedens Fan, men det har vi mulighed for nu.

Vi kårer månedens fan ved at I indstiller en ven, veninde, kæreste, kone, mand, arbejdskollega eller bare en der elsker håndbold og SønderjyskE.

Broager Sparekasse Månedens Fan, sætter hver måned fokus på én af SønderjyskE’s helt særlige fans. Vi i SønderjyskE har rigtig mange gode og loyale fans, og tiden er igen inde til at vi kan kåre en med et kraft levitra 20mg kæmpe lyseblåt hjerte. Månedens Fan, kan inviterer nær relation med til kamp, hvor I placeres i vores lækre  VIP-sofa, og der serveres Tapas-anretning, drikkevarer og snacks under kampen, ligesom I får en lækker 8-mands fantrøje og et diplom som et minde fra dagen.

Hjælp os med at gøre det til en succes. Skriv i opslaget på vores Facebook-side www.facebook.com/seherrehbold/ dit forslag til vinderen af hæderen. Gerne med en kort begrundelse om, hvorfor vedkommende skal kåres.

Deadline for nominering er onsdag den 11. november 2020 kl. 12.00. Vinderen får direkte besked, ligesom navnet bliver offentliggjort på Facebook.

Broager sparekasse Månedens Fan kan se frem til en god VIP-oplevelse:
☑ Invitér en gæster med til kampen og lørdag den 14. november kl. 16.30 mod Bjerringbro/Silkeborg Håndbold (BSH)
☑ Let tapas-anretning, drikkevarer med videre
☑ Diplom og en fantrøje
☑ Nyd kampen i en lækker sofa på vores VIP-balkon med din gæst


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus