Søg

Hårdtskydende svensker forstærker SønderjyskE

Jacob Ravn, 9. november 2019, kl. 16:00

SønderjyskE Herrehåndbold har skrevet en toårig kontrakt med den svenske højre back Marcus Dahlin, der kommer til fra Mors-Thy Håndbold til sommer.

SønderjyskE Herrehåndbold er tæt på at have holdet til 2020/2021-sæsonen på plads, og på en af de sidste brikker er der et billede af Marcus Dahlin.

Den hårdtskydende svensker, der huserer på højre back, har netop underskrevet en toårig kontrakt, så han til sommer skifter fra Mors-Thy Håndbold til SønderjyskE Herrehåndbold, hvor hans kontrakt løber frem til sommeren 2022.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt glæder sig over, at det har været muligt at hente en af ligaens profiler til SønderjyskE.

– Dahlin har været en profil i den danske liga i flere sæsoner. Vi er utroligt glade for, at vi kan tiltrække Marcus Dahlin til SønderjyskE, og det viser, at vi er en klub i en god retning, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Cheftræner Kasper Christensen ser frem til at få Marcus Dahlin på holdkortet i SønderjyskE.

– Dahlin har nogle klare spidskompetencer, som han nu i flere sæsoner har vist frem på højt niveau. Hans skud fra stor distance holder højt niveau, og så synes jeg, at han i de seneste to-tre sæsoner har udviklet sit forsvarsspil markant, hvilket gør ham til en ret komplet to-vejs-spiller. Med ham og Jon Andersen på højre back-positionen i de kommende to sæsoner ser vi stærke ud på den position, siger Kasper Christensen.

Marcus Dahlin glæder sig til at trække i den lyseblå trøje efter sommerferien.

– Jeg glæder mig til at starte et nyt kapitel med SønderjyskE. Det er en klub, som har taget et skridt fremad sæson efter sæson, og den har gang i noget vældigt spændende, som jeg gerne vil være en del af. Jeg ser også frem til at have Broager Sparekasse Skansen som hjemmebane, da det er en af de fedeste arenaer i Danmark, siger Marcus Dahlin.

 

FAKTA
Marcus Dahlin
Position:
Højre back
Født: 29. maj 1991 (28 år)
Højde: 204 cm.
Vægt: 108 kg.
Tidligere klubber: Alingsås HK, TMS Ringsted, ÖIF Arendal, IFK Kristianstad, Mors-Thy Håndbold
Landskampe: 15


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus