Søg

Håndsrækningskampagne – Støt SønderjyskE Herrehåndbold – Køb virtuelle billetter til kampen mod Skanderborg Håndbold

Kell Haugaard, 22. februar 2021, kl. 17:46

Håndsrækningskampagne – Støt SønderjyskE Herrehåndbold – Køb virtuelle billetter til kampen mod Skanderborg Håndbold
 
Med otte sejre i de sidste ti kampe har det været en sportsligt flot start på forårssæsonen og 2021. Lige nu er SønderjyskE faktisk ligaens mest formstærke hold. Det er vi bare så glade og stolte af.
Når det er sagt, er det heller ikke nogen hemmelighed, at det økonomisk er op ad bakke og med modvind på cykelstierne for det lyseblå håndboldflagskib. Vi må fortsat ikke åbne for tilskuere på lægterne, og realistisk set vil vi nok ikke på den korte bane kunne melde udsolgt i vores fantastiske Broager Sparekasse Skansen. Der er lys for enden af tunnelen – men for at sige det som det er, har vi behov for en ekstra håndsrækning.
 
Vi vil i de kommende uger, hen over foråret, gennemføre forskellige tiltag og kampagner, som sammen med andre ”håndtag” skal bidrage til at vi kommer i mål med et resultat tæt på ”break even”.
 
Hovedpartner Broager Sparekasse donerer flotte hovedpræmier – Tre Thomas Mogensen trøjer er bl.a. på højkant
 
Fra i dag og frem til og med første halvleg til kampen på torsdag er det muligt at købe virtuelle støttebilletter til kampen mod Skanderborg Håndbold.
Én billet koster 20 kr. og 10 billetter koster 100 kr. MobilePay nr: 96413
For at deltage i konkurrencerne skal man angive sin mailadresse ved overførslen på MobilePay.
Skriv også gerne i kommentarsporet på vores Facebookopslag, at du deltager, og hvis du har lyst skriv også gerne et par ord om, hvorfor du har valgt at købe de virtuelle støttebilletter.
 
Blandt alle som har købt en billetpakke til 100 kr. med 10 billetter, trækker Hovedpartner Broager Sparekasse følgende vindere:
• 10 vindere af 10 billetter til sæson 2021/22
• 3 signerede spillertrøjer, Thomas Mogensen
Der er endnu flere præmier på vej – følg med på www.facebook.com/seherrehbold
 
Alle vindere findes fredag den 26/2. Alle som angiver mail-adresse får tilsendt virtuelle billetter. Mere information om præmieuddelingen følger på Facebook.

Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus