Søg

God første, knap så god anden halvleg.

Anders Gormsen, 10. maj 2016, kl. 20:40

SønderjyskE havde æren at spille for mens hjemmeholdet BSV kæmpede for en semifinaleplads i tirsdagens sidste slutspilskamp i Silkeborg.

Det hele startede rigtig godt for de lyseblå, der fulgte rigtig godt med BSV og i flere omgange var SønderjyskE endda foran med 2 mål. I det 18. minut var vi foran med 7 – 9, men kunne ikke holde hjemmeholdet på afstand. I det 22. minut stod der 10 – 10 og med 3½ minut til pause var SønderjyskE bagud med 11 – 10, men god fight og indstilling sikrede en pausestilling på 12 – 12.

Fra starten af de sidste 30 minutter havde BSV overtaget. 14 – 13 blev til 17 – 13 og den føring fik de lyseblå aldrig hentet. Den gode fight fortsatte, men det hjalp ikke, med 12 minutter igen var vi bagefter med 23 – 18. Der blev skiftet flittigt ud og både Aron Mensing og Lasse Worm gjorde en god figur, uden at de dog kunne ændre slagets gang.  Med til historien hører også at vi brændte 3 straffekast og at det, med lyseblå øjne, så ud til at alle returbolde endte hos hjemmeholdet.

27 – 22 stod der på tavlen da der var spillet 60 minutter Dermed ender SønderjyskE med 4 point for de to sejre over Skjern i slutspillet. Bortset fra hjemmekampen mod BSV har de lyseblå spillet lige op med de andre hold i puljen og har dermed også bevist at pladsen i slutspillet har været fuldt berettiget.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus