Søg

God fight rakte ikke mod BSH

Anders Gormsen, 8. december 2019, kl. 19:59

Der var lagt op til en svær kamp for de lyseblå mod et stærkt BSH hold og det blev det det da også selvom der forbilledligt over hele linjen.

Vi havde noget at revanchere, både for kampen mod Ribe-Esbjerg, men også for den første kamp i Silkeborg hvor vi måtte se os slået.

Det startede helt fantastisk og vi satte os på opgøret fra starten og efter 13 minutter havde gæsterne kun scoret 1 gang mod vores 6 og Josip Cavar var enestående med en redningsprocent på 70. Det fik BSH til at forlange time-out og derefter fik gæsterne overhånd og udlignede til 6-6 6 minutter senere.

En udvisning til gæsterne blev udnyttet på bedste vis og vi trak igen fra med 3 mål, men igen fik BSH reduceret blandt andet på et lidt kontroversielt mål hvor spillet, trods to gulvtørrere på banen blev fløjtet i gang, og det var gæsteholdets spillere ikke sene til at udnytte til en scoring til 11-10.

Pausestillingen lød på 13-11 efter en kontrascoring af Mikkel Møller i sidste sekund.

Gæsterne kom bedst ud til anden halvleg med 3 scoringer i træk inden vi igen fik fat. Derefter bølgede kampen frem og tilbage i en intens fight hvor holdene skiftedes til at føre. Da der manglede 5 minutter var vi bagud med en enkelt scoring 26-25, men desværre var BSH mere kyniske i afslutningen og derfor endte det med et nederlag på 28-30.

Der skal lyde stor ros til hele truppen for at levere en fight på højt niveau og spillemæssigt bevise at vi godt kan være med blandt de bedste. Desværre blev vi ramt af at samtlige returbolde endte på BSH hænder og derfor fik vi ikke helt udbytte af Josip Cavars fantastiske kamp.

SønderjyskE-BSH 28-30 (13-11)

Målscorere for SønderjyskE

Aaron Mensing 5, Alec Smit og Arnar Birkir Hálfdánsson hver 4, Jon Andersen, Oliver Nøddesbo Eggert, og Oscar Sunnefeldt hver 3, Frederik Børm 2, Kasper Olsen, Josip Cavar, Frederik Ladefoged og Mikkel Kjær Møller hver 1.

Målscorere for BSH

Nikolaj Øris Nielsen 9, Johan Hansen og Michael Knudsen hver 6, August Baskår Pedersen, Sebastian Skube, Mads Kjeldgaard Andersen og Nikolaj Markussen hver 2, Jesper Nøddesbo 1.

Udvisninger: SønderjyskE 5, BSH 3.

Tilskuere: 1858

Dommere: Jesper Madsen og Per Olesen

Observatør: Claus Ulrik Nielsen

 

 

 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus