Søg

Fransk U21-verdensmester til SønderjyskE Herrehåndbold

Jacob Ravn, 4. december 2019, kl. 5:30

SønderjyskE Herrehåndbold har lavet en treårig kontrakt med den franske U21-verdensmester Noah Gaudin.

Franskbrød, fransk hotdog og franske kartofler.

Der er nok af franske fristelser, og SønderjyskE Herrehåndbold disker nu op med endnu én: Noah Gaudin.

Den 20-årige franskmand er forsvarende U21-verdensmester, og fra sommeren 2020 er det i Broager Sparekasse Skansen, at vi skal se stortalentet udfolde sig.

SønderjyskE Herrehåndbold har lavet en treårig aftale med Noah Gaudin, der kommer til Sønderborg fra den franske klub PAUC.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt er begejstret over, at det er lykkedes at lave en længerevarende aftale med den eftertragtede franske bagspiller.

– Vi ser Noah Gaudin som en spiller med et kæmpestort potentiale. Det er en spiller, der vil blive en profil i SønderjyskE, og han kan også udvikle sig til at blive en profil i den danske liga, når han er faldet til spillemæssigt og kulturelt. Jeg ser det virkelig som et kvalitetsstempel af SønderjyskE, at vi kan tiltrække et så spændende talent med så flot et CV fra et stærkt fransk hold i en meget stærk liga, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Cheftræner Kasper Christensen glæder sig til at forme franskmandens talent, når han kommer til klubben til sommer.

– Det er en spiller med mange spændende kompetencer. Han kan skyde, lave assist og lave gennembrud. Det er en spiller, som vi vil have integreret i vores defensiv, så han også bliver en væsentlig faktor i vores kontraspil. Han skal lige falde til i en ny klub og i en ny liga, men han har gode sociale kompetencer, og han er godt kørende på både engelsk og tysk, siger Kasper Christensen.

Noah Gaudin, der er søn af den tidligere franske verdensmester Christian Gaudin, debuterede i den franske liga som 17-årig, og efter tre sæsoner hos PAUC – med et udlån til Cesson Rennes undervejs – glæder han sig til at prøve kræfter med Primo Tours Ligaen i Danmark.

– Jeg glæder mig til at komme til SønderjyskE Herrehåndbold, og jeg ser meget frem til de nye udfordringer, der venter. Jeg er sikker på, at det er en klub, hvor jeg kan udvikle mig godt, og jeg ser frem til at blive en del af et spændende hold i næste sæson, siger Noah Gaudin.

FAKTA
Noah Gaudin
Position:
 Bagspiller
Født: 12/6-1999 (20 år)
Land: Frankrig
Højde: 196 cm.
Tidligere klubber: Sélestat Alsace Handball, Cesson Rennes, PAUC.
Landskampe: U21-VM (guld), U20-EM (sølv), U19-VM, U18-EM, U17-VM (guld)


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus