Søg

Fortjent nederlag

Anders Gormsen, 11. oktober 2019, kl. 7:45

En dårlig præstation i første halvleg grundlagde nederlaget på 27-32 mod Skanderborg, der fortjent rejste hjem med begge point.

Vi har set fantastisk gode præstationer fra vores spillere når de spiller op til deres bedste, torsdag aften var situationen imidlertid en anden.

Vi kom ud til kampen uden den gejst og fightervilje der ellers har præget opstarten og det udnyttede et godt spillende Skanderborg hold, der prompte straffede alle vores fejl. Der var spillet godt 5 minutter da tavlen viste 1-4, men efterfølgende fik vi fat igen og midt i halvlegen var stillingen 8-9. Derefter sneg der sig alt for mange fejl ind i begge ender af banen og resultatet til pause lød på 12-19 efter 30 minutter hvor spillerne virkede mere og mere modløse.

Mønstret gentog sig i begyndelsen af anden halvleg hvor vi efter 42 minutter kunne se den tidligere SønderjyskE spiller Jonas Samuelsson gøre det til 18-26. Derefter blev håndbremsen sluppet og vi så et SønderjyskE hold der begyndte at spille væsentlig bedre. Flere gange var der optræk til at comeback, først ved 21-26 og igen ved 24-29, men hver gang satte straffede gæsterne vores fejl og derfor måtte vi se Skanderborg juble over sejren.

Topscorer blev Christian Jensen med 9 mål.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus