Søg

Formstærke BSH tager imod

Anders Gormsen, 26. marts 2021, kl. 18:10

Ni sejre i træk, hvis man ikke tæller skrivebordsafgørelsen om nederlag i de kampe hvor der er brugt en ulovlig spiller med, det er hvad lørdagens modstander BSH står for når vi løber på banen i JYSK Arene til opgøret om fjerdepladsen.

BSH er ufattelig godt spillende for øjeblikket og er i en anden forfatning end de var til kampen i Broager Sparekasse Skansen, hvor vi på det tidspunkt vandt en overbevisende sejr på 32-24 i en kamp hvor vi var ovenpå.

Ovenpå har lørdagens modstander været på det seneste ikke mindst da holdet i mandags kørte Skjern ud af Skjern Bank Arena med en kæmpesejr på 24-35. Det bliver derfor, uden tvivl en kæmpe opgave der venter de lyseblå, men sejren på 32-24 over GOG giver dog også tro på at vi kan køre til Silkeborg og få et godt resultat ud af kampen. Skal det lykkes er der dog flere ting der skal lykkes fortæller assistenttræner Rasmus Vandbæk.

– Vi glæder os helt vildt til opgøret og sat lidt på spidsen kan man vel godt sige at slutspillet allerede begynder nu.

– Vi møder et hold der er utrolig godt spillende for øjeblikket så der venter en kæmpe udfordring, men som altid har vi en tro på egne evner og tager til Silkeborg for at skabe et godt resultat. For at det skal lykkes skal vi ramme topniveauet i samtlige 60 minutter, men det har vi også vist i flere kampe at vi kan.

– Nogle af nøgleordene for os bliver at vi kan holde en eminent spillende Sebastian Skube i både hans eget spil og i assistspillet og forstyrre ham i styringen af BSHs etablerede spil. Derudover skal vi forsøge at finde vores kendte dyder i defensiven så vi kan holde de andre spillere fra fadet og forsøge at få løbet nogle kontraer og forhåbentlig finde nogle nemme mål.

– I det etablerede angrebsspil skal vi udfordre deres fysisk store og dygtige forsvarsspillere og få omsat chancerne til scoringer.

Til kampen må vi desværre se bort fra Jon Andersen, der kom til skade i kampen mod GOG og Nikolaj Vinther der langtidsskadet, til gengæld er vi atter fuldtallige på bænken.

BSH-SønderjyskE spilles lørdag d. 27. marts kl. 14.00 i JYSK Arena, Silkeborg og kan følges på livestream via BSHs Facebook side.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus