Søg

Første træningskamp mod Ystad, mandag aften i Broager Sparekasse Skansen

Anders Gormsen, 22. januar 2017, kl. 10:47

Turneringsstarten rykker tættere og tættere på og træningen optimeres i de kommende par uger, så SønderjyskEs håndboldherrer kan være godt forberedte når det atter går løs for alvor.

Mandag og tirsdag spilles et par træningskampe mod Ydstads IF, der ligger placeret som nr. 9 i den svenske liga med 16 point efter 19 kampe. Lidt skuffende for holdet, der rummer rigtig mange af de svenske talenter fra U-21 landsholdet.

Cheftræner Morten Henriksen ser frem til et par spændende opgør

– Indtil videre har vi trænet meget fysisk og individuelt og nu skal vi videre med den kollektive del af spillet. I kampen mod DHK Flensborg haltede den del af spillet og jeg håber at vi kan se fremgang, når vi nu møder et hold fra den svenske liga. Vi skel gerne op på samme niveau som før jul, inden turneringen går i gang igen og her håber jeg de to træningskampe kan bruges hjælpe os på vej. Vores mål er at vi får bygget på i begge ender af banen inden det går løs i 888ligaen, d. 9 februar, ude mod Mors-Thy.

Jeg kender en del af spillerne på Ystads IF gennem mit virke som U-21 landstræner. Vi har lige spillet mod Sverige i kvalifikationen og der er rigtig mange talenter på holdet, så jeg ser frem til et par gode og spændende håndboldkampe –

Mandag aften spilles der kl. 19.00 i Broager Sparekasse Skansen og tirsdag aften kl 19.00 i Haderslev Idrætscenter så mød op og oplev de lyseblå i kamp inden vi tager hul på 2. del af 888ligaen.

Arkivfoto: JC Foto


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus