Søg

Førerholdet kommer forbi

Anders Gormsen, 24. september 2019, kl. 19:48

Håndboldherrerne skal onsdag aften forsøge at følge op den flotte sæsonstart når førerholdet fra Aalborg Håndbold gæster Broager Sparekasse Skansen.

Aalborg holdet har vundet 3 og spillet en enkelt kamp uafgjort, mod Skanderborg, og er samtidig det næstmest scorende hold, så det er en stor der venter de lyseblå.

Kigger man på holdopstillingen er der fyldt med store profiler, lige fra holdets topscorer Sebastian Barthold, den stærke stregspiller Magnus Saugstrup til den lynhurtige Mark Strandgaard og de to stabile keepere Kristian Sæverås og Mikael Aggefors bland mange andre så det er et frygtindgydende mandskab der skal kæmpes imod.

Kasper Christens udvalgte har dog også fået en fornem start på sæsonen med 6 point for 4 kampe og det unge mandskab har imponeret ikke mindst på hjemmebanen hvor det er blevet til sejre over Skjern og en storsejr over KIF Kolding. Senest blev til en sikker sejr ude mod Nordsjælland hvor det, uden at spillet var prangende, blev til en sejr på 29-23.

I den kamp var der god gang i kontrascoringerne og det håber cheftræneren kan gentage sig mod Aalborg

– Der venter en fed kamp mod Danmarks bedste hold som også er holdet der sidder på alle titlerne, så det bliver en helt anden opgave en mod Nordsjælland, men vi tror på at vi kan være med og også drille Aalborg.

– Selvom vi har en god kontrafase så møder vi et hold der er utrolig skarpe i den del af spillet så for os drejer det sig også om at få organiseret vores returløb og være disciplinerede i den den fase.

– I Nordsjælland vandt vi kontrakampen 10-2, det skal vi nok ikke forvente i onsdagens kamp, men det kan meget vel blive afgørende at vi er i stand til at presse gæsterne på den del.

– Hvis vi skal have point mod Ålborg kræves der at vi leverer på samme niveau som mod Skjern og Kolding og måske endda lægger et par procent oven i og ellers glæder vi os til at at skulle spille på hjemmebane foran vores helt fantastiske publikum, der har hjulpet os i de to første kampe, hvor vi heldigvis har kvitteret med 4 point af 4 mulige. Jeg håber virkelig at vi kan lave en fest igen onsdag aften og selvom Aalborg skulle vise sig at være en stor mundfuld kan se hinanden i øjnene og sige at vi gjorde alt hvad der stod i vores magt og have fokus på den proces vi er i med et meget ungt hold.

SønderjyskE-Aalborg Håndbold spilles onsdag d. 25. september kl. 20.30 i Broager Sparekasse Skansen og kan følges live på TV2 Sport

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus