Søg

Flot sejr over Champions League hold

Anders Gormsen, 10. august 2020, kl. 21:50

Håndboldherrerne var mandag eftermiddag på tur til Tyskland til mødet mod Champions League holdet Motor Zaporozhye.

Det var således en frygtindgydende modstander vi var oppe imod men spillerne gik til opgaven med stor tro på sig selv og på en flot kollektiv indsats vandt de lyseblå med 27-25.

De første 30 minutter var en meget lige affære hvor holdene skiftedes til at føre, dog med Motor som den bedste hold i de første 15 minutter hvor vi blev sat under et stort pres og havde svært ved at styre deres stregspillere. Ukrainerne havde en føring til pausen 13-12.

Anden halvleg startede lidt som første sluttede men med 10 minutter igen var vi bagud med 3. Jan Pytlicks tropper blev ved med at kæmpe og på en rigtig flot afslutning endte det med en sejr på 27-25. I de sidste 45 minutter modstod vi deres tryk og store fysik og da vi samtidig fik styr på deres stregspillere var det med til at sikre at vi til sidst kunne juble over sejren.

Cheftræner Jan Pytlick var da også en glad og tilfreds mand efter kampen

– Vi er meget tilfredse med kampen, ikke mindst med at vi formår at komme tilbage i opgøret hvor vi med 8 minutter tilbage er bagud med 3 mål. Vi viser her en tro på tingene, kommer op og vinder til slut med 2 mål. Det er utrolig flot og vigtigt at vi viser os selv og hinanden at vi kan vende kampen selvom vi er underpres.

– Kampafgørende bliver at vi får styr på deres stregspillere efter at de havde kørt lidt rundt med os i de første 15 minutter, samtidig med at vi får gang i vores eget stregspil.

– Der var mange gode individuelle præstationer, men jeg vil gerne fremhæve Noah Gaudin der med 9 scoringer fik vist sig rigtig godt frem.7

SønderjyskE-Motor Zaporozhye 27-25 (12-13)

Målscorere for SønderjyskE: Noah Gaudin 9, Tobias Møller 4, Marcus Dahlin og Oliver Eggert hver 3, Frederik Ladefoged, Oscar Sunnefeldt og Thomas Mogensen hver 2, Alec Smit og Sveinn Johannsson hver 1.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus