Søg

Flot indsats rakte ikke

Anders Gormsen, 25. september 2016, kl. 20:24

SønderjyskE spillede en, stort set, 1. halvleg helt uden fejl og havde mestrene på krogen. I sidste ende rakte det dog ikke og holdet fra Silkeborg kunne tage hjem med begge point.

Teknikken i hallen drillede fra start og holdene måtte spille hele første halvleg uden at uden se spilletiden på tavlen. Det var heldigvis ikke noget der smittede af på spillet på banen. Det var to hold i et forrygende spillehumør, der gav det medlevende hjemmepublikum en god fight og godt håndboldspil.

Begge mandskaber lagde fra land med godt angrebsspil og for SønderjyskEs vedkommende var forbedringen i det offensive markant , i forhold til Aalborg kampen, antallet af bagspillere var i øvrigt øget lige så markant.

Holdene fulgtes ad fra start med stillinger på 1 – 1, 4 – 4 og efter godt 22 minutter stod der 12 – 12 på måltavlen. I de næste 5 minutter var hjemmeholdet skarpest og fik etableret en føring på 16 – 12, inden gæsterne igen fik scoret.

Stillingen ved pausen lød på 17  – 13.

Fra start af de sidste 30 minutter var der gang i haluret igen. Det samme var der i Claus Kjeldgaards skudarm, han bragte de lyseblå på 18 – 13 allerede i det 1. minut af halvlegen.

Thorsten Fries, der havde erstattet en ellers udmærket Anders Petersen i målet, hev en dobbeltredning frem ved 18 – 14, men desværre forblev bolden på BSV hænder og på et straffekast blev der scoret til 18 – 15. Det var en periode hvor alle returboldene røg på BSV hænder og efter 40 minutter måtte Morten Henriksen smide timeout kortet ved 19 – 18. SønderjyskE kom på 20 – 18, men en udvisning til Mattias Thynell blev dyr. Tre tekniske fejl blev straffet hårdt og perioden blev tabt med 3 mål, og dermed var gæsterne igen foran, 20 – 21 efter 43 minutter.

Efterfølgende røg de lyseblå ind i endnu et par udvisninger og med godt 8 minutter tilbage var SønderjyskE bagefter med 23 – 27 og måtte igen forlange timeout. Hjemmeholdet satsede alt og tog keeperen ud. 1,15 var der tilbage, stillingen lød på 25 – 25 , da Mattias Thynell kylede bolden af sted mod Søren Rasmussens mål. Desværre ramte den stolpen og BSV kunne lukke kampen med en scoring i tomt mål. Claus Kjeldgaard scorede kampens sidste mål og resultatet 26 – 28.

Målmand Thorsten Fries blev, fortjent, kåret til kampens spiller efter mange gode redninger og en redningsprocent på over 50.

Det var positivt at opleve et sprudlende SønderjyskE hold, dr for alvor fik gang i angrebsspillet, det lover godt for de kommende kampe. M

Mod et hold som BSV skal SønderjyskE spille en fejlfri kamp hvis man vil have point, det var lige ved at lykkes og publikum fik en rigtig god håndbold at glæde sig over, trods nederlaget.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus