Søg

Flot fight gav point

Per Jessen, 10. marts 2016, kl. 18:05

Både Skjern og SønderjyskE havde lidt nederlag i kampen op til de to holds møde i Boxer Herreligaens 23. spillerunde så begge hold var opsatte på at få oprejsnng.

Det stod da også klart fra kampens start at der stod meget på spil for begge hold, men det var de lyseblå der kom bedst ud af starthullerne.

Efter godt 5 minutter var der scoret 8 gang3, 3 for hjemmeholdet og 5 for SønderjyskE. Skjern fik dog udlignet og midt i halvlegen var de grønblusede i front med 10 – 9 og SønderjyskE spillerne kunne se Skjern udbygge føringen til 3 mål med 10 minutter igen. Spillerne fortsatte dog ufortrødent og viste stor moral, med 5 minutter igen af 1 halvleg stod der 15 -15 og ved pausefløjtet viste tavlen 17 – 17.

I starten af 2 halvleg kom SønderjyskE bedst igen og kunne bringe sig foran med 18 – 22, men denne gang var det hjemmeholdet der fik kæmpet sig tilbage og med 8 minutter igen var det igen helt lige 27 – 27. I slutningen af halvlegen skiftedes holdene til at score og da Kasper Søndergaard scorede til 31 – 30 36 sekunder før tid så der svært ud. SønderjyskE erstattede målmanden med en ekstra markspiller, med Claus Kjeldgaard i den gule trøje. Få sekunder før slutfløjtet tog SønderjyskE opstilling til et 3-meterkast, Claus Kjeldgaard sneg sig ind på stregen, modtog bolden, smed den i kassen og en flok glade SønderjyskE spillere kunne juble over et flot og lidt overraskende point mod rækkens nr. 2.

Cheftræner Morten Henriksen er da også rigtig godt tilfreds

– Ja selvfølgelig er vi tilfredse, ikke mindst med noget godt spil og det havde vi også været selvom den sidste bold ikke var gået ind. Der skal dog ikke herske tvivl om vi synes det er sjovere når vi får point ud af en god fight.

Spillerne var virkelig seje og viste flot moral, udviste stor gejst og havde fuld fokus selvom vi i flere omgange var pressede på mange parametre. Det er en forudsætning for at få succes så det er noget vi er glade fro og stolte af.

Angrebsspillet fungerede fantastisk, jeg mener det er første gang i sæsonen vi scorer 31 mål og rigtig mange spillere melder sig.

Nu gælder det så om at tage de gode ting med videre og holde fast ikke mindst mentalt – slutter han.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus