Søg

Fløjspiller skifter klub efter denne sæson

Jacob Ravn, 8. oktober 2019, kl. 9:00

Efter tre gode sæsoner i SønderjyskE Herrehåndbold vil Christian Jensen prøve noget nyt efter denne sæson, og han stopper derfor i klubben et år før tid.

Christian Jensen er i gang med sin tredje sæson i SønderjyskE Herrehåndbold, men det bliver desværre også den sidste.

Den 23-årige fløjspiller har egentligt kontrakt frem til sommeren 2021, men han har valgt at gøre brug af en klausul, så han kan komme ud af kontrakten et år før tid for at skifte til en anden klub.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt er ærgerlig over at skulle miste Christian Jensen i truppen, men han glæder sig også over, hvordan højrefløjen har udviklet sig i klubben, så han nu er blevet interessant for andre klubber.

– Christian Jensen har været en meget positiv case for os. Vi hentede ham som et talent i Aalborg, og vi sender ham videre som en af de bedste højrefløje i ligaen. Vi er selvfølgelig ærgerlige over at miste så dygtig en spiller, men samtidig fortæller det også, hvorfor SønderjyskE er en meget interessant klub for især unge stortalenter.

– Vi ser frem til at se Christian udfolde sig hos os i resten af sæsonen, og vi ønsker ham derfra held og lykke videre i karrieren, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Christian Jensen vil nu gøre arbejdet godt færdigt i SønderjyskE, og han glæder sig over den udvikling, han har gennemgået i SønderjyskE og Sønderjylland.

– Jeg er rigtig glad for at være i SønderjyskE. Det er en meget professionel og ambitiøs klub, hvor jeg har udviklet mig godt gennem de seneste tre sæsoner. Alle mennesker i og omkring klubben tog rigtigt godt imod min kæreste og jeg, da vi flyttede væk fra de trygge rammer i Nordjylland, og det har i høj grad også gjort, at jeg er faldet så godt til på og uden for banen, siger Christian Jensen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus