Søg

Fantastisk sejr over GOG

Anders Gormsen, 17. oktober 2019, kl. 10:44

Vi har gode erfaringer i kampene mod GOG og det fortsatte onsdag aften, da vi kunne rejse hjemmed to dejlige point efter en intens kamp.

Det startede rigtig godt med en lille føring i de første minutter, men fra 2-3 gik det i stå og hjemmeholdet udnyttede alle fejl til at bringe sig på 6-3. Kasper Christensen tog sin første time-out efter 11 minutter og uanset hvad han har fortalt spillerne virkede det.

I stedet at falde i et hul som mod Skanderborg blev de rigtige beslutninger taget og vi fik fat igen ved 9-9 og måtte gå til pause bagud med en enkelt scoring 11-10

I de sidste 30 minutter blev der spillet fænomenalt godt håndbold af de lyseblå. Ret hurtigt blev der etableret en føring på et par mål og i løbet af halvlegen blev den udbygget. Det tætteste hjemmeholdet kom på var ved 19-21 midt i halvlegen, men igen blev hovederne holdt kolde og afslutningerne effektive og til slut kunne der jubles over en sikker sejr på 24-30.

Skanderborg kampen viste hvor skidt det kan gå når spillet ikke kører og man ikke er mentalt klar, i kampen mod GOG blev det klart hvad de unge hold er i stand til når det modsatte er tilfældet. Især de sidste 30 minutter viste vi os frem fra den allerbedste side.

Med sejren er vi på 10 point efter 8 kampe og på ligaens 3. plads, godt nok med en kamp mere end de hold der ligger lige under os.

Nu er der landsholdspause inden holdet skal til Lemvig d. 31. oktober

GOG-SønderjyskE 24-30 (11-10)

Målscorere for GOG: Emil Jakobsen 7, Stig Nielsen 5, Arnar Rikhardsson 4, Lasse Møller 3, Frederik Andersen 1, Jose Pujol 1, Emil Lærke 1, Oscar Bergendahl 1, Mathias Gidsel 1.

Målscorere for SønderjyskRSønderjyske: Mikkel Møller 7, Oskar Sunnefeldt 5, Aaron Mensing 5, Christian Jensen 4, Jon Andersen 4, Oliver Eggert 1, Rasmus Bertelsen 1, Svein Johannsson 1, Lasse Boeriths 1, Arnas Halfdansson 1.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus